Друк. Реклама в транспорті

Ефективна реклама в транспорті Львів

Якщо вам необхідна дійсно ефективна рекламна кампанія, а не витрачені на вітер гроші, то реклама в транспорті Львів саме для вас. Адже щодня громадським транспортом пересувається більш як 70% населення міста. Розгалужена мережа громадського транспорту охоплює майже кожен куточок міста лева, тому реклама в транспорті буде мати велике охоплення.

Реклама в автобусах Львів – ефективне просування вашого бізнесу

Представникам малого та середнього бізнесу буде найбільш цікава реклама в автобусах, адже користувачі громадського транспорту найбільше, як правило, підпадають під цільову аудиторію такого бізнесу. Крім того, ціна на такі рекламні кампанії значно нижча, аніж, наприклад, ціна на розміщення оголошень на сітілайтах, бігбордах тощо.

Якщо вам необхідно поінформувати про акції, новинки, або вперше заявити про свої послуги чи товари, то реклама в транспорті Львів підійде вам якнайкраще.

Згідно досліджень, близько 85% пасажирів комунального транспорту звертають увагу на рекламні проспекти та листівки в салонах транспорту. Пасажири звернуть увагу на ваше оголошення, адже:

  • так вони зможуть скоротати час в дорозі;
  • дізнатись про нові послуги чи товари на ринку;
  • при розміщення реклами ми обираємо найзручніші місця для ознайомлення з рекламними пропозиціями.

Зважаючи на цінову доступність і економічну перевагу пересування у трамваях і тролейбусах, 45% користувачів громадського транспорту Львова обирають ці види транспорту. Тому реклама в трамваях, а також реклама в тролейбусах залучить нових клієнтів до вашого бізнесу.

Реклама в транспорті Львів

Наша компанія надає послуги із законного розміщення реклами у транспорті, тому не виникатиме ситуацій, коли ваші рекламні проспекти зникатимуть із салонів автобусів. Регулярно проводимо аудит популярних маршрутів громадського транспорту, щоб надати клієнтам максимальну вигоду від розміщення рекламних пропозицій.

Щоби ваша реклама спрацювала, ви повинні пам‘ятати наступне:

  • цільова аудиторія, а саме користувачі громадського транспорту, потенційно повинні бути зацікавлені у вашій пропозиції;
  • рекламний буклет має бути містким, коротким і позитивним;
  • рекламний проспект повинен мати яскравий фон або основне зображення.

Все це ми зможемо забезпечити вам, спільно створити рекламний проспект для досягнення найкращого ефекту рекламної кампанії. А вже безпосереднє розміщення і контроль ми беремо на себе.

Окрім того, ми здійснюємо розміщення ваших пропозицій у маршрутках, так як реклама в маршрутках матиме великий відсоток охоплення. Близько 65% користувачів громадського транспорту надають перевагу маршрутці, аніж іншим видам транспорту. І якщо трамваї і тролейбуси здебільшого перевозять пільгові категорії населення, то для більш фінансово стабільної категорії населення привабливішими є маршрутки.

Переваги співпраці із Стікермен

Наша компанія є лідером із розміщення зовнішньої реклами на заході країни. Ми постійно вивчаємо ринок, аналізуємо тренди та тримаємо курс на передові маркетингові стратегії.

Розміщуючи рекламу в транспорті Львова із «Стікермен», ви отримуєте ефективну послугу: розширюєте базу клієнтів, збільшуєте продажі, заробляєте собі ім‘я серед жителів та гостей Львова.