Салонна реклама

Доступна та ефективна реклама

Цікавить продуктивна реклама у Львові? Орієнтуєтесь на мінімальний бюджет і максимальний ефект? Оптимальний варіант – салонна реклама від агентства «СтікерМен». Це чудовий спосіб заощадити фінанси компанії та реалізувати при цьому ефективну рекламну кампанію.

Реклама в усіх видах громадського транспорту найкраще підходить для:

  • пошуку людей на роботу, курси, навчання за кордоном тощо;
  • заохочення цільової аудиторії спеціальними пропозиціями, наприклад, акціями, знижками, розпродажем минулої колекції тощо;
  • зацікавлення потенційних споживачів товарами масового споживання;
  • підвищення лояльності постійних клієнтів;
  • анонсу масових подій у Львові: концерт, фестиваль, ярмарка, відкриття магазину, супермаркету, салону тощо.
Реклама в транспорті Львів
Реклама в транспорті Львів

Реклама в усіх видах громадського транспорту має багато переваг

1. Доступна ціна. Вартість рекламних послуг по виготовленню та розміщенню рекламних листівок у трамваях, тролейбусах, габаритних автобусах або маршрутних таксі в рази нижча, ніж реклама на будь-яких інших статичних носіях.

2. Великий пасажиропотік. Кожного дня львівські маршрутки, автобуси, трамваї, тролейбуси перевозять тисячі пасажирів. Десятки тисяч переглядів Вашого оголошення гарантовано.

3. Зручне розташування листівок. Це додатковий стимул переглянути Вашу рекламу, поки транспорт неспішно їде містом, стоїть у заторах тощо.

4. Широта охоплення цільової аудиторії. Громадський транспорт – динамічний рекламний майданчик. Наприклад, протягом дня одне маршрутне таксі у Львові робить 15-20 рейсів. Це дуже вигідно для рекламної кампанії, яку ми пропонуємо. Адже з допомогою салонної реклами можна забезпечити постійний контакт і залучення максимальної кількості потенційних споживачів Ваших товарів, послуг.

5. Наявність адресної програми. Підбір оптимальних маршрутів транспорту – це гарантія швидкого привернення уваги саме Ваших потенційних клієнтів.

6. Нагадування про важливе. Люди часто ставлять цілі: вивчити мову, піти на нові курси, підшукати іншу роботу і т. д. Але, щоб знайти потрібну інформацію, часу завжди не вистачає. І знову спішимо у справах, забігаємо в маршрутку – і перед очима з’являється актуальна пропозиція. Фотографуємо на телефон контакти, а ввечері дзвонимо у компанію і знаходимо те, що треба. Реклама в транспорті вміє виручити у потрібний момент!

Реклама в маршрутках від агенції «СтікерМен» – це ефективно, бюджетно, перевірено. Телефонуйте до нас! Будемо раді співпраці!