Реклама в автобусах Тернопіль

Їздити в автобусах по місту дуже зручно. Сучасний дизайн, комфортні сидіння, просторий салон — все це спонукає до приємного проведення дозвілля під час поїздки. Додатковим бонусом для пасажирів є цікаві оголошення, що прикрашають стіни й вікна. Саме тому реклама в автобусах Тернопіль так затребувана і поширена: її будуть читати із задоволенням.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

реклама в автобусах тернопіль
реклама в автобусах

Реклама в автобусах Тернопіль: особливості та переваги

Автобуси Тернополя досить великі і просторі — в них відведено багато місця під рекламні оголошення. Тому ваше оголошення завжди буде на очах у більшості людей, а за день його прочитає чимало мешканців, які звикли їздити в громадському транспорті. Більшість людей, оглядаючи салон, зупиняються на інформації, що їх цікавить, починають читати і вникати, після чого ймовірно підуть і скористаються пропонованою послугою.

Якщо ви бажаєте донести важливу інформацію до активних людей або ж звернутися до студентів, які в автобусах добираються до навчальних закладів, то це можна зробити вже сьогодні: реклама в автобусах Тернопіль працює на свою аудиторію безпрограшно.

Чому люди, які володіють невеликим бізнесом, охоче користуються послугою реклами в транспорті? Реклама в автобусах Тернопіль має чимало переваг:

  1. Помірні ціни. Багато хто прагне заощадити на рекламі, але при цьому отримати високу якість друку — відтепер це можливо.
  2. Великий вибір форм та дизайну. Габарити автобуса дозволяють експериментувати, створюючи великомасштабні оголошення, які неодмінно будуть помічені і прочитані.
  3. Великий обхват населення. Рекламу на вікнах будуть читати не тільки ті, хто знаходиться у транспорті, а й випадкові перехожі.
реклама в автобусах тернопіль
Приклади реклами

Реклама в автобусах Тернопіль — замовляйте у нас

Ми виготовляємо рекламу різних зразків для автобусів. Це можуть бути плакати формату А3 або А4, також наклейки з нестандартними формами на прозорій плівці, стікери різного розміру. Ми допоможемо створити унікальний дизайн, який буде найкраще характеризувати вашу компанію, яскраво розповість про продукт або послуги. Наші фахівці не тільки виготовляють листівки, але також розміщують їх в потрібних місцях, знімаючи з вас клопіт. Ми робимо все можливе, щоб клієнту було зручно співпрацювати з нами.

реклама в автобусах тернопіль
Приклад реклами в автобусах

Крім усього, ми працюємо без посередників, самі виробляємо продукцію, використовуючи виключно якісні, довговічні матеріали, які прослужать весь час прокату. Друк робиться стійкими чорнилами, використовується найсучасніше обладнання. Реклама в автобусах Тернопіль буде виглядати презентабельно, яскраво, буде радувати око і приносити користь.

ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ АБО ЗАЛИШАЙТЕ ЗАЯВКУ НА САЙТІ, МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС!

 

№ маршрутуОпис маршруту
№ 2вул. Миру -просп. Степана Бандери с. Біла (Меблева фабрика)
№3вул. Миру Залізничний вокзал 2-га міська лікарня
№5вул. Лучаківського- Центрральний ринок -смт Велика Березовиця (Острівські новобудови)
№6вул. Новий світ -Залізничний вокзал -Автовокзал
№7Автовокзал- вул. Лесі Українки -Обласна дитяча лікарня
№8с. Біла -Залізничний вокзал, -Містечко Шляховиків
№11вул. Довженка -Центр- (Обласна психоневрологічна лікарня)
№12вул. Карпенка- Центральний ринок- вул. Довженка
№13вул. Симоненка- просп. Степана Бандери -Автовокзал
№14Автовокзал- вул. Симоненка -вул. Лесі Українки
№15просп. Злуки- просп. Степана Бандери- вул. Миру
№16вул. Київська -Залізничний вокзал -вул. Винниченка
№18вул. Курбаса- вул. Лесі Українки – Містечко Шляховиків
№19вул. Курбаса -Залізничний вокзал -вул. Карпенка
№20вул. Київська -Залізничний вокзал -Автовокзал
№22вул. Курбаса- Центр -Автовокзал
№25вул. Лесі Українки -Центр- вул. Золотогірська
№27Обласна психоневрологічна лікарня Центр вул. Симоненка
№28вул. Лучаківського Залізничний вокзал вул. Коновальця

№29

вул. Вербицького Центр Автовокзал

Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂