реклама в маршрутках львів

Якісна і недорога реклама

На часі – збільшення продаж, розширення штату в компанії, залучення нових клієнтів, організація виставки у місті? В нагоді стане оптимальна маркетингова фішка від наших фахівців – реклама в транспорті Львів та в будь-якому обласному центрі Західної України + Житомир і Вінниця!

Чому саме реклама в транспорті

Чому саме реклама в маршрутках Львів або іншому місті західноукраїнського регіону неминуче призводить до підвищення продажів та досягнення інших бізнес-цілей? Гортайте далі нашу актуальну статтю.

По-перше, така реклама гарантує довгий зоровий контакт із потенційним клієнтом. В середньому пасажир маршрутки, міського автобуса чи тролейбуса проводить 20-40 хвилин у салоні громадського транспорту. В обмеженому просторі люди читають, гортають стрічку соцмереж, дивляться у вікно, нудьгують. Забезпечте своїй цільовій аудиторії максимально корисне проведення часу всередині маршрутного таксі чи трамваю з допомогою провіреної часом і досвідом реклами в транспорті!

По-друге, згідно зі статистикою, від 80 до 85% пасажирів маршруток, автобусів – це люди молодого й середнього віку; 70-80% користувачів тролейбусів і трамваїв належать до категорії студентів, пенсіонерів. Ваша цільова аудиторія – це особи середнього віку? Тоді ефективно вибирати рекламу з розміщенням у салонах міських, приміських маршруток та автобусів. Фішка в тому, що реклама в маршрутках дозволяє охопити конкретно Вашу цільову аудиторію, яка щодня користуються певними транспортними засобами. Ваша реклама стане читабельною та актуальною вже тут і зараз!

По-третє, реклама в транспорті є доступною у нашій агенції, дозволяє залучити тих потенційних споживачів, які є неактивними або не дуже активними в режимі «онлайн». Так, сьогодні інтернет-реклама є дуже затребуваною, але вона не в усіх ситуаціях виграє. Тому транспортна реклама – оптимальне рішення у подібних випадках!

По-четверте, регулярний контакт із Вашою рекламною листівкою у тролейбусах чи маршрутках гарантує позитивний ефект – механічне запам’ятовування інформації.

По-п’яте, салонна реклама від наших фахівців завжди вирізняється оригінальністю. Унікальні зображення, тексти завжди привертають увагу потенційних клієнтів.

І ще одна дуже важлива перевага – незалежність реклами в транспорті від будь-яких кліматичних умов.

Подбайте про якість та максимальний результат для своєї рекламної кампанії – обирайте ефективну і доступну рекламу в салонах громадського транспорту!