Дизайн реклами в транспорті

Унікальний дизайн реклами – успішна рекламна кампанія!

Хочете, щоб реклама працювала для розвитку Вашої компанії щодня, щогодини, без вихідних? Розмістіть її в громадському транспорті Вашого міста! А щоб якісно створити рекламу в автобусі, тролейбусі, маршрутці чи трамваї, рекомендуємо дзвонити нам!

Реклама в транспорті
Реклама в транспорті

Рекламна агенція «СтікерМен» має багаторічний досвід у веденні рекламних кампаній. Ми запропонуємо оптимальний спосіб для збільшення Ваших продаж. Наш дизайнер зробить ефектний дизайн. Реклама в транспорті від наших кваліфікованих кадрів перетворить потенційних покупців на Ваших постійних споживачів!
У нас вигідно замовляти рекламу для розміщення в усіх видах громадського, корпоративного транспорту. Адже ми гарантуємо перевірену якість, оптимальні ціни + безкоштовний макет. Так Ви заощадите свої гроші та отримаєте ефектний дизайн реклами в транспорті.
Маєте у штаті свого дизайнера? Хочете запропонувати авторський макет майбутньої реклами? Ласкаво просимо! Розглянемо всі побажання і пропозиції. Втілимо ефективні ідеї для просування Ваших товарів чи послуг.

Для отримання макету замовник:

  • Подає нашому дизайнеру таку інформацію:
  1. Логотипи, слогани, шрифти, брендові кольори компанії, зображення продукції і контакти (телефони, соцмережі). Формат файлів – ai, eps, cdr, pdf, psd, tif, jpg.
  2. Свої пропозиції щодо реклами в транспорті.
  • Дизайнер отримав необхідні дані? Далі – творчий етап. Розробка макету триває від декількох годин до одного дня. Наш дизайнер працює швидко, згідно з домовленістю. Тому Ви можете бути впевненими, що реклама в транспорті буде якісною та дієвою!
  • Макет створено. Показуємо його попередній варіант замовнику. Погоджуємо. Якщо є потреба, робимо правки.
  • Після затвердження відразу приступаємо до виготовлення реклами в транспорті.

Нам важливо, щоб клієнт отримав якісний рекламний продукт. Тому на кожному етапі створення реклами в транспорті завжди керуємося принципами якості, своєчасності, ефективності. Адже наша місія – збільшення Ваших продаж!
Телефонуйте до нашої агенції! Зробимо ефектний дизайн салонної реклами. Покращимо ведення Вашого бізнесу за короткий час!