Реклама в транспорті Тернопіль

Салонна реклама в транспорті Тернопіль

Реклама в транспорті Тернопіль
Реклама в транспорті Тернопіль

Щодня громадським транспортом користуються 85% тернополян. Тому реклама в транспорті Тернопіль продуктивно використовується для реалізації ефективної рекламної кампанії.

Шукаєте персонал? Організовуєте концерт, фестиваль, ярмарку, відкриття супермаркету, бутіка? Транспортна реклама Тернопіль від агенції «СтікерМен» – оптимальне рішення для Вашого бізнесу. Кращого способу зацікавити цільову аудиторію послугами, товарами, акціями, знижками просто не існує!

Переваги реклами в громадському транспорті Тернопіль

  1. Широта охоплення цільової аудиторії. Сьогодні у Тернополі регулярно працює 36 маршрутних, автобусних та 11 тролейбусних маршрутів. Громадський транспорт покриває вулиці, проспекти, спальні райони міста, де завжди є багато людей. Кожного дня вони користуються громадським транспортом, щоб добратися на роботу, навчання, в інших справах. Саме пасажири тролейбусів чи автобусів можуть стати постійними споживачами Ваших товарів або послуг!
  2. Тривалий і постійний контакт з Вашою рекламою. Щодня пасажири їздять у транспорті мінімум двічі, а частіше – чотири і більше разів. Поки вони прямують у своєму напрямі, є достатньо часу, щоб ознайомитися і запам’ятати Вашу рекламу, причому не один раз. Отже, розклейка оголошень Тернопіль є вигідною для швидкого пошуку персоналу, повідомлення тернополян про Вашу подію або цікаві пропозиції, наприклад, бонуси, знижки, акції тощо.
  3. Швидкість. Реклама Ваших послуг, товарів не захована в газеті, інтернеті. Вона – у відкритому доступі, розташована у комфортній для перегляду частині тролейбуса, маршрутного таксі чи міського автобуса. Тому Ваша реклама швидко доходить до потенційного клієнта. Нема потреби чекати, поки людина придбає газету з оголошеннями чи витратить кошти на мегабайти.
  4. Доступна ціна. Салонна реклама справді вважається одним з найбільш вигідних способів розповісти про свій бізнес, актуальні вакансії, знижки, розпродаж, тому що має невисоку ціну і максимальну віддачу.

Чому саме реклама в транспорті Тернопіль від «СтікерМен»

  • Тривалий час на ринку транспортної реклами – працюємо понад 13 років.
  • Власне виробництво. Реалізовуємо рекламні проекти від початку (безкоштовне створення макету) до кінця (розташування в салонах тернопільських тролейбусів, автобусів, маршрутних таксі + фотозвіт).
  • Пропонуємо співпрацю без посередників.
  • Контактуємо з перевізниками. Ваша салонна реклама в громадському транспорті Тернополя в надійних руках.
  • Гарантія якості та надійності реалізованих робіт у вигляді фотографій. Обов’язково надаємо клієнту фотозвіт.

Поспішайте реалізувати оптимальне рекламне рішення разом з агентством «СтікерМен»!