Реклама в маршрутках

Реклама в івано-франківській маршрутці розкрутить Вашу компанію

Розкажіть покупцям про себе за допомогою реклами в івано-франківських маршрутках. Сьогодні це один із найбільш ефективних методів просування товарів, послуг. Громадський транспорт – великий рекламний носій, який курсує багатолюдними вулицями міста. Чимало рейсів протягом дня – тисячі переглядів Вашої реклами. Вона в десятки разів ефективніша, ніж інфо на стаціонарних бігбортах, крім того дешевша!

Реклама в маршрутках Івано-Франківська

Реклама в маршрутках Івано-Франківська

Щоб реалізувати дієву рекламну кампанію, рекомендуємо підібрати найкращі маршрути івано-франківських маршруток, в яких ми розмістимо інформацію про Ваш бренд. Це розширить поле впливу на потенційних клієнтів.

Вас виручить транспортна реклама від наших фахівців

  • Якщо треба закріпити позитивне враження від Вашого бренду.
  • Якщо Ваша діяльність стосується сфери різних послуг (фінансові, інформаційні, житлово-комунальні, юридичні, освітні, туристичні, готельні, транспортні, медичні, будівельні, послуги громадського харчування тощо).
  • Якщо Ваш бізнес стосується торгівельної сфери (реклама різних магазинів, бутиків).
  • Якщо необхідно рекламувати товари масового споживання.
  • Якщо Ваша компанія займається організацією різних заходів, концертів, презентацій.

Чому реклама в івано-франківській маршрутці вигідна для Вашого бізнесу

  1. Вона динамічна. Маршрутки Івано-Франківська пересуваються містом 16-18 год на добу. Разом із ними рухається реклама. Це дає гарантію регулярного контакту з потенційними покупцями. Отже, збільшення Ваших продаж гарантовано.
  2. Вона не набридає. Перевага, якої не знайдете в інших рекламних носіях, тому що реклама в автобусах і маршрутках не силує пасажирів відволікатися від улюбленого кіно, телешоу, відео. Як бачимо, салонна реклама від наших професіоналів є дієвою, а ще – позитивною.
  3. Гарантує широке охоплення клієнтів. Складно знайти кращий засіб для просування Вашої продукції, ніж реклама в маршрутці. За день івано-франківський автотранспорт перевозить тисячі людей. Це дозволяє привабити якнайбільше споживачів.
  4. Дає можливість задіяти найкращі транспортні гілки. Підбір оптимальних маршрутів дозволяє активізувати саме Вашу цільову аудиторію.
  5. Миттєва дія. Оскільки пасажири 20-40 хв перебувають у замкненому просторі, не залишається інших варіантів, крім як дивитися в телефон або на актуальне рекламне повідомлення. Розклеювання реклами Івано-Франківськ всередині маршруток гарантує ефективність просування продукції, послуг.

Бажаєте втілити успішну рекламну кампанію в Івано-Франківську та інших обласних центрах Західної України? Телефонуйте до нашого агентства! У нас – 13 років досвіду в рекламній сфері, доступні ціни, якісні німецькі матеріали, кваліфікований персонал. Підберемо найкращі маршрути, за якими точно спрацює реклама Вашого бренду!