Реклама Івано-Франківськ

Реклама в транспорті Івано-Франківськ, яка працює

Плануєте рекламну кампанію в Івано-Франківську? Думаєте, який вид реклами стане найбільш ефективним? Настав час обміркувати оптимальний варіант, який об’єднає доступну ціну та швидкий результат. Це популярна сьогодні реклама в транспорті Івано-Франківськ . Її основна перевага – невисока вартість у поєднанні з максимальним охопленням цільової аудиторії. Багато компаній переконалися в ефективності цього способу просування товарів, послуг на ринок. Переконайтеся й Ви!

Реклама в транспорті Івано-Франківськ – вигідне рішення для бізнесів, які планують:

  • розповісти цільовій аудиторії про новинки товарів, послуг масового споживання;
  • запросити людей на роботу, навчання;
  • збільшити кількість клієнтів;
  • розширити поле діяльності;
  • підвищити лояльність постійних клієнтів;
  • зробити успішний анонс події в Івано-Франківську, наприклад, запросити мешканців міста на концерт, фестиваль, ярмарку, відкриття торгового центру тощо.

У чому плюси розміщення реклами в івано-франківському транспорті

  1. Масовість. Щодня громадським транспортом користуються тисячі жителів і гостей Івано-Франківська. На роботу, навчання, в інших справах добираються переважно тролейбусами, маршрутками. Ваша цільова аудиторія – студенти, пенсіонери чи люди середнього віку, які регулярно їздять у громадському транспорті? Тоді реклама в маршрутках – найкраще рішення для продуктивної рекламної кампанії.
  2. Можливість вибрати найкращі маршрути слідування транспорту. На нашому сайті є розділ з адресною програмою. Інформація буде корисна для того, щоб вибрати оптимальні напрямки, за якими курсують маршрутки чи автобуси з Вашими потенційними клієнтами. Наприклад, Вас цікавить реклама в транспорті Івано-Франківськ з максимальним охопленням цільової аудиторії, яка найчастіше перебуває саме в основній частині міста. Тоді вигідно розміщати Вашу рекламу в електротранспорті, маршрутних таксі, автобусах, що проїжджають через центр.
  3. Доступна ціна. Вартість виготовлення та розповсюдження рекламних листівок всередині івано-франківського громадського транспорту суттєво відрізняється від цін на будь-яку іншу рекламу. Ціна салонної реклами невисока, зате результат – максимальний.
  4. Зручне розміщення Вашої реклами – у спеціально відведених місцях.
  5. Ефект запам’ятовування. Пасажири зазвичай користуються певним видом громадського транспорту, їздять у тролейбусах чи маршрутках за певним напрямком по декілька разів на день. Така повторюваність добре впливає на те, що Вашу рекламу будуть неодноразово бачити і пам’ятати актуальну інформацію.

Телефонуйте у «СтікерМен»! Плануйте ефективну рекламну кампанію разом з професіоналами!