реклама в тролейбусах

Реклама в тролейбусах Рівне

Складно уявити громадський транспорт без рекламних оголошень. Салон стане нудним, а людям нічого буде розглядати під час довгої поїздки. Реклама в тролейбусах Рівне — це можливість просувати свій бізнес розмістивши рекламні плакати, що закликають купити той чи інший корисний товар. Такий спосіб донесення інформації завжди дуже виграшний і ненавязливий, так як люди в поїздці частіше всього знаходяться у стані відпочинку і мають можливість прочитати всі оголошення на поверхнях.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Реклама в транспорті Рівне

Реклама в тролейбусах Рівне — які особливості вона має

Реклама в тролейбусах Рівне завжди коштує недорого, що вигідно для кожного, хто хоче розповісти про свою компанію, бренд або окремий товар великій кількості людей. Щоб успішно провести фестиваль, ярмарок або захід, повязаний з акціями, можна повісити оголошення в салоні, щоб його прочитала цільова аудиторія. У тролейбусах розвішувати рекламу актуально, так як в них щодня їздить безліч жителів. А ще маршрут нерідко пролягає через все місто, охоплюючи не тільки центральну частину, а й райони, що знаходяться на віддалі.

Реклама в тролейбусах Рівне та її переваги:

  1. Невисока ціна. Така реклама є однією з найдешевших, тому підходить навіть тим бізнесменам, які тільки почали розвивати свою справу.
  2. Відмінна якість довгий час. Завдяки тому, що листівки і банери знаходяться всередині транспорту, вони захищені від вологи і опадів, зберігають свій привабливий акуратний вигляд, не вигоряють на сонці.
  3. Велика площа для розміщення. Тролейбус відрізняється великими габаритами, тому всередині нього поміщається багато оголошень, причому різних розмірів і форм.
  4. Тривалість поїздки. На відміну від автобусів, автомобілів і навіть метро тролейбуси їздять не так швидко. А це означає, що пасажири встигнуть прочитати кілька оголошень навіть при поїздці на одну зупинку.
реклама в тролейбусах рівне
Приклади успішних проектів

Які послуги ми надаємо?

  • Розробка дизайну
  • Виготовлення листівок
  • Розміщення листівок на узгоджений термін
  • Фотозвіт про виконану роботу

Замовляючи рекламу у нас, ви можете бути впевненими в якості виконання завдання. Фахівці не тільки виготовлять потрібну кількість листівок, плакатів, а й розклеять їх по тролейбусах, позбавляючи вас від додаткових турбот.

Реклама в тролейбусах Рівне розміщається в 70 одиницях транспорту на всіх маршрутах

Формат А3 горизонтальний та А4 горизонтальний та вертикальний

 

№ маршруту

Опис маршруту

№1“Мототрек – селище Ювілейне”
№2“Льнокомбінат – Боярка”
№3“Мототрек – Залізничний вокзал”
№4“Мототрек – Льнокомбінат”
№6“РЗВА – РЗТА”
№7Північний – Боярка”
№9“Мототрек – Північний”
№10“Мототрек – Автовокзал – селище Ювілейне”

Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂