реклама в тролейбусах

Реклама в тролейбусах Івано-Франківськ

Тролейбус — найдешевший вид громадського транспорту. Ним користується близько 78–80% мешканців багатотисячного міста. Це є величезна кількість реальних та потенційних клієнтів найрізноманітніших закладів, які може гарно презентувати реклама в тролейбусах ІваноФранківськ.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

реклама в тролейбусах Івано-Фанківськ
Реклама в тролейбусах Івано-Фанківськ
  • магазини продовольчих та промислових товарів;
  • банківські продукти, кредити, депозити;
  • оголошення про вакансії на підприємстві;
  • перукарні, салони краси, барбершопи;
  • медичні заклади, ветлікарні;
  • кав’ярні, їдальні, ресторани;
  • майстерні з ремонту побутової техніки та електроніки;
  • ател’є, салони весільних суконь;
  • виставкові зали, музеї;
  • кінотеатри та інші розважальні заклади.

Розміщуючи рекламні оголошення в тролейбусах, власники цих компаній повідомляють про них майже 200-тисячній цільовій аудиторії. При цьому реклама в тролейбусах ІваноФранківськ обходиться найдешевше, а по суті вона є найефективнішою.

Реклама в тролейбусах Івано-Франківськ, як це працює?

Більшість мешканців Франківська щоденно їдуть до роботи та навчання на тролейбусах. Тривалість поїздки становить 20–40 хвилин. Перебуваючи весь цей час в обмеженому просторі салону, людина підсвідомо починає шукати нові об’єкти, які можна роздивлятись чи читати. І ось тут її погляд натикається на рекламу.

Статистика свідчить, що більше двох третин пасажирів громадського транспорту регулярно читає яскраві рекламні листівки, розміщені на стінах салонів тролейбусів, автобусів, трамваїв, тощо. Ті ваблять яскравими фарбами, цікавими зображеннями, інтригуючими закликами.

В салоні під час тривалої поїздки нічим зайнятись. Отже, люди досить уважно перечитують рекламні оголошення. Проїзджаючи в тролейбусах двічі, тричі на день, вони неодноразово стикаються з рекламою та мимоволі її запамятовують. Мета досягнута — реклама в тролейбусах ІваноФранківськ донесла важливу інформацію до потенційного клієнта.

реклама в тролейбусах Івано-Фанківськ
Приклад реклами

Де замовити недорогу рекламу в транспорті

Реклама в тролейбусах насправді є значно дешевшою порівняно з радіорекламою. Вона коштує набагато менше ніж просування сайту компанії через інтернет. Дешева й така ефективна реклама в тролейбусах ІваноФранківськ — найкращий варіант для власників середнього та малого бізнесу, яким необхідна гарна презентація за невеликі кошти.

Замовити недорогу та якісну рекламу в тролейбусах ви можете у нас. В компанії працює команда спеціалістів, що з нуля придумають дизайн вашого рекламного оголошення, надрукують його на якісному матеріалі та розмістять в усіх узгоджених тролейбусах міста.

Ви отримаєте справді якісний продукт за малі кошти. Бажаєте, щоб про вашу компанію та її продукцію довідалось якомога більше мешканців міста? На допомогу вам прийде реклама в тролейбусах ІваноФранківськ, яку ми виготовимо за малий термін в найкращому вигляді. Не гайте часу! Телефонуйте зараз — і вже за тиждень-два чисельність ваших клієнтів почне невпинно зростати!

Схема розміщення реклами

А3 та А4 формат рекламного плакату

8 маршрутів руху

20 тролейбусів ( можливість розмістити по 2 плакати в салон)

500 000 місячний пасажиропотік

реклама в тролейбусах Івано Фанківськ
Схема розміщення реклами
№ маршрутуОпис маршруту
№1ВО “Карпати” – вул. Химиков, Тролейбусна, Галицька, Дністровська, Василіянок, Гаркуші, Привокзальна – зупинка “Вокзал”
№2Вокзал” – вул. Привокзальна, Вовчинецька, Василіянок, Гаркуші, Лепкого, Незалежності, Тисменицька, Юності – зупинка “Пресмаш”
№3Вокзал” – вул. Привокзальна, Вовчинецька, Василіянок, Гаркуші, Лепкого, Незалежності, Івасюка, Стуса, Вовчинецька – зупинка АТ “Родон”
№4Ринок” – вул. Дністровська, Василіянок, Галицька, с. Нижній Угринів, с. Ямниця – зупинка “Фірма “Барва”
№6зупинка “Комерційний технікум” – С.Бандери, Незалежності, Б.Лепкого, Привокзальна, Вовчинецька, Василіянок, Галицька, Горбачевського – зупинка “АС-2
№7зупинка м-н “Каскад” – Симоненка, Миколайчука, Стуса, Івасюка, Незалежності, А.Мельника, Сахарова – зупинка “СК “Олімп”
№9зупинка “СК “Олімп” – вул. Сахарова, С.Бандери, Незалежності, Тисменицька, Юності – зупинка “АС-4”
№10зупинка АТ “Родон” – вул. Вовчинецька, Симоненка, Миколайчука, Стуса, Івасюка, Незалежності, Тисменицька, Юності – зупинка “АС-4”

Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂