Реклама Чернівці

Реклама в приміських маршрутках Чернівці

Реклама вкрай необхідна для просування бізнесу. Без неї досягнення успіху сьогодні практично неможливе. Але розміщення реклами в ЗМІ та інтернеті коштує дуже дорого. До того ж невідомо, наскільки ці величезні витрати окупляться і як зашвидко. Інша справа — реклама в приміських маршрутках Чернівці, що має кілька значних переваг перед усіма іншими видами просування послуг та товарів.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Бажаєте замовити рекламу, що коштує недорого, але приносить найбільший попит? Звертайтесь до нас для виготовлення та розміщення рекламних оголошень в приміському громадському транспорті!

Реклама Чернівці
Реклама в приміських маршрутках

Чому реклама в приміських маршрутках Чернівці дійсно варта того, щоб її замовляти

Населення Чернівців становить близько 260–270 тисяч громадян. 68% з них регулярно виїздять за місто на відпочинок або задля того, щоб навідати рідних та знайомих, що мешкають в навколишніх селах. Реклама в приміських маршрутках Чернівці – чудовий варіант для реклами вашого продукту або ж послуги.

З іншого боку в Чернівці регулярно приїздить ще близько 90 тисяч гостей з навколишніх сіл та невеличких міст задля вирішення різних питань, купівлі товарів, замовлення послуг. Більшість всіх цих людей пересувається на приміських автобусах, маршрутках. Отже, всі вони є потенційними клієнтами замовників реклами в громадському транспорті.

Локальна реклама в приміських маршрутках Чернівці надає рекламодавцям багато переваг:

  1. Влучає в конкретну цільову аудиторію — мешканців Чернівців та Чернівецької області.
  2. Охоплює максимальну кількість потенційних клієнтів — потрапляє на очі 90% пасажирів транспортного засобу.
  3. Під час тривалої поїздки переглядається по кілька разів, тому добре запамятовується.
  4. Дозволяє донести до читача найважливішу інформацію: що рекламується, які переваги продукт має, де його купити/замовити.
  5. Коштує недорого, а зиск дає максимальний.
реклама в приміських маршрутках черівці
Приклад реклами

Кому підійде така реклама

Недорога реклама в приміських маршрутках Чернівці підійде, насамперед, представникам малого та середнього бізнесу, що зорієнтовані на продаж товарів та надання послуг в певній географічній локації. Серед них — власники:

  • магазинів, торгівельних павільйонів на ринках;
  • готелів, хостелів;
  • перукарень, салонів краси;
  • компаній по продажу будівельних матеріалів;
  • ресторанів та інших закладів харчування;
  • медичних установ, тощо.

Також дуже ефективне розміщення реклами, спрямованої на пошук персоналу. В Чернівці приїздить багато людей, що шукають роботу. Для них реклама в приміських маршрутках Чернівці — простий та доступний засіб вирішення проблеми працевлаштування.

Друк реклами в транспорті
Друк реклами

Де замовити рекламу в приміському транспорті

У нас ви можете замовити якісну та доступну за ціною рекламу в приміських марштрутках та іншому громадському транспорті. Компанія займається розробкою дизайну, виготовленням та розміщенням рекламних оголошень-наліпок в узгодженому транспорті.

Оголошення друкуються стійкими фарбами на зносостійкій плівці. На весь час розміщення реклами зображення зостанеться яскравим, не потьмяніє від вологи або сонячних променів.

Бажаєте отримати ефективну рекламу за помірною ціною? Звертайтесь до нас зараз — і вже завтра рекламні оголошення в приміських маршрутках будуть залучати до вашого закладу сотні нових клієнтів!

Де розміщаємо?

86 приміських автобусів під рекламу

8 напрямків руху

750 000 місячний пасажиропотік

А4 та А3 формат рекламного плаката

реклама в приміських маршрутках чернівці
Схема розміщення реклами

№ п/п

Напрямок руху

1

Чернівці – Мамаївці

2

Чернівці – Сторожинець

3

Чернівці – Бояни

4

Чернівці – Кицмань

5

Чернівці – Хотин

6

Чернівці – Берегомет

7

Чернівці – Новоселиця

8

Чернівці – Вижниця


Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

2 коментарі

  1. Доброго дня. Чи можна з приміських напрямків обрати, наприкла два: Кицмань та Вижниця? Які формати краще розміщати і де саме їх розклеюєте? На який період часу для ефективності ви б радили розмістити?

  2. Доброго дня!!! Так ми можемо розмістити рекламу в приміських маршрутках обраних Вами напрямків. Але раджу Вам, все таки обрати цілий пакет приміських маршруток для ефективної рекламної компанії. Розміщаємо ми А4 формат. Розклеюється позаду водія на дошку оголошень, або збоку на вікно. Мінімальний термін прокату 1 місяць. Для більш детальної інформації звертайтеся до наших менеджерів і вони нададуть Вам кваліфіковану консультацію.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *