реклама в тролейбусах

Реклама в тролейбусах Хмельницький

Реклама в салонах міського громадського транспорту набуває все більшої популярності. Вона недорога та влучна, потрапляє на очі багатьом жителям міста, що є потенційними клієнтами рекламодавців. Найбільшим попитом користується реклама в тролейбусах Хмельницький, що цілком зрозуміло.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

В місті мешкає близько 270 тисяч громадян. Серед них 78–80% постійно користуються громадським транспортом. Це є величезна клієнтська аудиторія, до якої можна донести важливу інформацію всього лише розмістивши яскраві рекламні оголошення в салонах тролейбусів .

Реклама в тролейбусах хмельницький 1
Реклама в тролейбусах Хмельницький

Статистика. Реклама в тролейбусах Хмельницький

За статистичними даними, в тролейбусах щоденно їздить близько 200 тисяч мешканців міста Хмельницький. Кожен з них — по 3–4 рази на день. Під час поїздки в салоні особливо зайняти себе немає чим, тому 87% пасажирів охоче читає розташовані на склі або стінах салона рекламні оголошення.

Поїздка в середньому триває 20–30 хвилин, тому всі оголошення прочитуються вкрай уважно, від слова до слова. Що це дає рекламодавцям? Величезну цільову аудиторію, яка через брак інших справ уважно ознайомилась із вмістом рекламного оголошення. Ці люди отримали уявлення про товар та місце, де його можна придбати.

Половина пасажирів, на яких розрахована реклама в тролейбусах Хмельницький, вже готова скористатися пропозицією рекламодавця. Інша половина прийняла інформацію до відома, підсвідомо звикла до продукту та запамятала назву магазину/компанії, що його пропонує. Отже навіть без прямого влучання реклама в транспорті діє дуже ефективно.

Реклама в тролейбусах хмельницький
Приклад реклами

Чому реклама в тролейбусах Хмельницький така дієва та вигідна

Ще кілька років тому найкращою вважалася реклама на телебаченні. Зараз всім зрозуміло: вона не тільки дуже дорога, але й малоефективна. Під час рекламної паузи по ТВ 95% глядачів прямують до холодильника «перехопити» щось смачненьке або займаються іншими справами.

Натомість реклама в тролейбусах Хмельницький має масу переваг:

  1. В громадському транспорті під час тривалої поїздки не звертати увагу на рекламні листівки дуже важко. Вийти «до іншої кімнати» — просто неможливо.
  2. Пасажир мимоволі починає сприймати яскраве рекламне зображення ще до того, як погляд свідомо концентрується на ньому.
  3. Задля того щоб вплив інформації був максимальним, ми поєднуємо текст із зображенням, використовують насичені фарби, заклики, що привертають увагу пасажирів.
  4. Поєднання впливових засобів вираження та замкненого простору салону тролейбусу робить рекламу в ньому максимально ефективною.

До всіх цих плюсів додати невелику вартість — і стає зрозумілим, наскільки реклама в тролейбусах Хмельницький є доцільною та продуктивною. Хочете й собі замовити таку? Звертайтесь до нас!

Якість за розумну ціну

Ми виготовимо оголошення за оригінальним дизайном, який створимо персонально для вас. Надрукуємо листівки на плівці стійкими та яскравими фарбами, що не втрачають інтенсивності кольору навіть під прямими сонячними променями. Розмістимо вашу рекламу на найбільш пасажиромістких маршрутах.

Ви швидко впевнитеся, як добре можуть працювати зовсім невеликі гроші. Чисельність ваших клієнтів збільшиться в кілька разів. Хочете відчути цей ефект? Дзвоніть до нас та замовляйте рекламу в громадському транспорті Хмельницького!

Програма розміщення

50 тролейбусів

20 маршрутів

А4 та А3 формат

1 060 000 пасажирів в місяць

реклама в тролейбусах Хмельницький
Схема розміщення реклами в тролейбусах Хмельницький
№ маршрутуОпис маршруту
№1Сілістра-Поліклініка№1
№3М/н Ракове-М/н Озерна
№7М/н Ракове-завод “Катіон”
№8ВО Алмаз- вул. Примакова
№9М/н Ракове-памятник Памяті чорнобильців
№11Завод Катіон-м/н Озерна
№12М/н Озерна-завод “Катіон”
№14Завод “Катіон”- Автовокзал №2
№16Во “Алмаз”- завод “Катіон”
№17завод”Катіон”-Автовокзал№1
№2Азавод”Катіон”-м/н Озерна
№5Вул.Шевченка- вул, Зарічанська
№7АМ/н ракове- завод “Катіон”
№8АВо “Алмаз”- м/н Озерна
№10М/н Озерна- Торговий центр
№11АМ/н Озерна- завод Катіон
№13Во Алмаз- Автовокзал №2
№15Вул Городовікова-вул. Примакова
№16АВо “Алмаз”- завод “Катіон”

Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂