Реклама у приміських маршрутках Ужгород

Закарпаття — регіон, що жваво розвивається й потребує ефективної реклами. Численні виробники товарів та послуг шукають найвигідніші засоби масового просування своєї продукції. З цим завданням найкраще впорається реклама в приміських маршрутках Ужгород, розміщена в громадському транспорті.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

В яких видах транспорту розміщується така реклама

реклама в приміських маршрутках ужгород
Реклама в приміських маршрутках

Реклама в Мукачево, Ужгород та інших містах Закарпаття може розміщуватись в будь-яких видах транспорту. Серед них:

  • тролейбуси;
  • автобуси;
  • маршрутки;
  • потяги;
  • трамваї.

Напрямки руху також можуть бути якими завгодно. Термін розміщення — зручний для замовника. Наша компанія співпрацює з усіма транспортними службами вказаних міст, тому здатна задовольнити будь-яку потребу клієнта.

Чи перспективна реклама в приміських маршрутках Ужгород

Останнім часом реклама Закарпаття в приміському транспорті користується дуже великим попитом. Це пояснюється тим, що закарпатці жваво подорожують, їздять за приватними та бізнес справами в сусідні населені пункти.

Реклама в приміських маршрутках
Приклад реклами в приміських маршрутках

Зовнішня реклама в приміських маршрутках Ужгород користується особливим попитом. Постійно зростає чисельність пасажирів цього виду транспорту. Разом із нею — масштабність цільової аудиторії, що може зацікавити рекламодавців. Отже, якщо бажаєте максимально збільшити кількість нових клієнтів, реклама в приміських маршрутках Ужгород — саме для вас.

Які формати має реклама в приміському транспорті Закарпаття

Пропонуємо замовити у нас рекламу в Ужгороді, Мукачево та інших містах Закарпаття. Розмістимо її там, де вам зручно. Охопимо всі найважливіші маршрути. Надрукуємо найкращим чином, адже маємо власну друкарню та використовуємо високоякісні матеріали.

Замовник може обрати будь-який формат оголошення. Найчастіше транспортна реклама Закарпаття друкується на листівках формату А3 та А4. Розташування може бути будь-яким: горизонтальним, вертикальним. Все узгоджується з рекламодавцем та командою маркетологів нашої компанії.

Де розміщується транспортна реклама в Мукачево та інших містах Закарпаття

Транспортна реклама в транспорті Закарпаття — наш основний профіль роботи. Знаємо про неї все. Втілюємо на практиці найкращі рішення та ідеї. Для того щоб реклама Мукачево працювала найкращим чином, її варто розміщувати на якомога більшій кількості маршрутів.

Самі листівки слід розташовувати в салоні таким чином, щоб реклама Закарпаття була доступна поглядам максимальної кількості пасажирів. Гарний огляд мають місця біля вікон та виходів з маршрутки. Тут рекламу бачить максимум людей.

Наша компанія працює на ринку майже 15 років. За цей час Закарпаття реклама стала одним із пріоритетних напрямків роботи. Ми добре вивчили запити та потреби місцевої аудиторії. Знаємо, як найкращим чином доносити до неї важливу для рекламодавця інформацію.

Пропонуємо якісний друк та найпрогресивніші ідеї втілення будь-якого задуму замовника. Можемо впевнено сказати, що наша реклама в приміських маршрутках Ужгород та інших закарпатських містах є найкращою. Працюємо без посередників, тому ціни у нас помірні.

Друк реклами
Друк реклами

Закарпаття реклама: Як замовити

Цікавить реклама Мукачево, Ужгород або десь ще на Закарпатті? Звертайтесь до нас! Ви отримаєте найвищий рівень послуг за помірну ціну. Розробимо для вас макет оголошення, підберемо яскраві фарби, вражаючі картинки. Надрукуємо та розмістимо готовий продукт найкращим чином.

Гарантуємо відмінний результат, оскільки особисто перевірили дієвість реклами в громадському транспорті на тисячах замовлень. Зателефонуйте до нас зараз або залиште замовлення на сайті! Ми зробимо так, що реклама в приміських маршрутках Ужгород, Мукачево, Виноградів чи деінде принесе вам, вже в перші місяці розміщення, сотні нових клієнтів.

ДЕ РОЗМІЩАЄМО?

78 ПРИМІСЬКИХ АВТОБУСІВ НА ВСІХ НАПРЯМКАХ

1 560 000 СУКУПНИЙ МІСЯЧНИЙ ПАСАЖИРОПОТІК

СХЕМА РУХУ ПРИМІСЬКИХ АВТОБУСІВ

Реклама в приміських маршрутках Ужгород
Схема руху приміських маршруток м. Ужгород

№ п/п

Напрямок руху

1

Ужгород- Великий Березний

2

Ужгород – Перечин

3

Ужгород – Чоп

4

Ужгород – Люта

5

Ужгород – Мукачево

6

Мукачево – Іршава

7

Мукачево – Ільниця

8

Мукачево – Білки

9

Ужгород – Хуст

10

Ужгород- Виноградово

11

Ужгород – Тячів

12

Ужгород – Міжгір’я


Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

5 коментарів

  1. Добрий день. Цікавлюсь розміщенням рекламних наклейок в транспорті в Закарпатській області, а саме в таких містах, як Ужгород, Мукачево, Рахів, Хуст, Тячів, Виноградів. Реклама по набору персоналу. Ми велике підприємство і на виробництво потрібні люди. Всю інформацію відправте на пошту .Дякую.

  2. Доброго дня, Оксана. Рекламна компанія “СікерМен” забезпечить вас розміщенням рекламних наклейок в Ужгороді, а також в містах Мукачево,Рахів, Хуст,Тячів, Виноградів. Ми розміщаємо в приміських маршрутках листівки формату а4 та а3. Всю необхідну інформацію відправлю вам на електронку.

  3. Доброго дня! Цікавить розміщення оголошень по маршрутах Ужгород- Великий Березний, Ужгород – Перечин. Прохання надіслати інформацію на електронну пошту. Дякую!

  4. Добрий день. Цікавлюсь рекламою в Закарпатській області, а саме в м.Мукачево. Ми відкриваємо власну пекарню і є необхідність в працівниках. Хочемо попробувати розмістити наклейки в маршрутках в Мукачеві. Запропонуйте нам маршрутки та яка ціна на рекламу.

  5. Доброго дня,Тетяно. Наша компанія займається розміщенням рекламних оголошень в маршрутках Ужгород, а саме в приміських маршрутках. З переліку,який ви обрали ми зможемо розмістити листівки А4 формату та надати вам фотозвіт про виконану роботу. Листівки ми друкуємо. Всю детальну інформацію відправлю вам на пошту.Дякую.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *