Реклама в автобусах Ужгород

Просування товарів, робіт і послуг за допомогою громадського транспорту є одним з найбільш популярних видів реклами. Громадським транспортом користується величезна кількість людей з різноманітним рівнем достатку, потреб і запитів, тому  Реклама в автобусах Ужгород обовязково буде плідним. Рекламні плакати розміщаються в салоні автобуса.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Реклама в автобусах Ужгород та її переваги

Реклама в автобусах Ужгород
Реклама в автобусах Ужгород

Основні переваги реклами в автобусах.

  • Велике охоплення аудиторії. Щодня величезна кількість людей їздить в автобусах. Великий потік людей – сприяє тому, що розміщення реклами в автобусах Ужгород окупається досить швидко.
  • Гарна запамятовуваність. Якщо рекламні плакати виконані яскраво і оригінально, вони привертають увагу людей. Імовірність того, що серед них виявляться представники цільової аудиторії, досить велика. Грає роль і значна тривалість рекламного контакту.
  • Невисока вартість, особливо якщо порівнювати з зовнішніми рекламними конструкціями. При цьому, реклама в автобусах Ужгород нітрохи не менш ефективна. Представники малого і середнього бізнесу можуть ефективно рекламувати товари (послуги), при мінімальних витратах.
  • Можливість привязки реклами до конкретного маршруту (наприклад, якщо підприємство знаходиться по ходу руху автобуса). Реклама розважального центру, наприклад, може бути розміщена в транспорті, за яким регулярно їздять студенти.
  • Високий рівень інформативності. Листівка містить адресу і телефон рекламодавця – саме те, що потрібно потенційному клієнту.
  • Мінімальні витрати часу на розміщення реклами в автобусах Ужгорода.
  • Позитивне сприйняття, оскільки реклама в автобусах не навязлива, містить тільки корисну інформацію.

Громадський транспорт — чудовий майданчик для розміщення рекламної інформації. Поєднання доступності та інформативності дає відмінний ефект.

Реклама в автобусах Ужгород
Приклад реклами в автобусах

Де і як замовити рекламу

Якщо вам потрібно провести розпродаж або виставку, найняти персонал на роботу, реклама в автобусах Ужгород є одним з кращих способів залучення цільової аудиторії. Наша компанія надає наступні послуги:

  • Розробка дизайну реклами
  • Друк рекламних плакатів
  • Підбір кращих маршрутів руху
  • Розклеювання плакатів в автобусах
  • Фотозвіт про виконану роботу
Друк реклами
Процес виготовлення реклами

ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ АБО ЗАЛИШАЙТЕ ЗАЯВКУ НА САЙТІ, МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС!

Схема руху автобусів

Схема руху автобусів Ужгород
Схема руху автобусів м. Ужгород
№ маршрутуОпис маршруту
№10Баб’яка – Легоцького – Занковецької – Грушевського – Минайська – Свободи – Станційна – Гагаріна – П. Комуни – с.Горяни
№14Корятовича – Собранецька – Митна – Др.Народів – Свободи – Минайська – Грушевського – Заньковецької – Легоцького – Капушанська – пл.Чорновола
№21пл.Чорновола – Легоцького -Заньковецької – Грушевського – Минайська – Свободи – Станційна – Гагаріна – Краснодонців
№22Корятовича – Підгірна – Собранецька – Митна – Др. Народів – Свободи – Занковецької – Легоцького – пл.Чорновола
№1пл. Шандора Петефі – м/н Дравці – с. Баранинці
№2пл. Шандора Петефи – м/н Горяны – м/н 555
№11пл. Корятовича – ТЦ “Нова Лінія” – вул. Володимирська

Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂