Реклама в транспорті Ужгород


Реклама Ужгород та область

В Ужгороді дуже добре розвинена транспортна система. Це позитивно впливає на те, що реклама в транспорті Ужгород користується великим попитом. Такий вид реклами є ефективним, результативним.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Рекламні листівки і наліпки знаходяться в салоні громадського транспорту, вони привертають увагу великої кількості пасажирів. Якісні рекламні матеріали пропонує компанія “СтікерМен”.

Реклама в транспорті Ужгород
Реклама в транспорті Ужгорода

Де розміщаємо. Реклама в транспорті Ужгород

На ужгородських вулицях налічується більше 20 маршрутів. Для розміщення реклами в транспорті Ужгород пропонує не тільки автобуси. Листівки або плакати можна розміщувати в салонах міських маршрутних таксі, приміських автобусів. Реклама Ужгород є дієвою будь-де, адже вона інформує великий пасажиропотік.

Ефективна реклама в транспорті Ужгород – одна з найпопулярніших послуг. Наліпки виготовлені з якісного матеріалу, тому вони зтерігають естетичний вигляд впродовж всього терміну прокату. Салонна реклама однаково ефективно працює в:

  • міському транспорті;
  • маршрутних таксі;
  • приміських автобусах.

Для розміщення реклами в транспорті Ужгород не треба докладати значних зусиль. Достатньо зателефонувати в нашу компанією, яка професійно займається розміщенням реклами.

Реклама в транспорті Ужгород
Приклад реклами в Ужгороді

В чому переваги?

На перший погляд здається, що реклама в транспорті Ужгорода не відрізняється від інших аналогів. Не варто забувати, що салони ужгородських маршруток майже постійно переповнені пасажирами. Серед великої кількості пасажирів знайдуться охочі, які будуть цікавитися запропонованими товарами чи послугами.

Великий плюс – це розміщення реклами в транспорті Ужгород максимально швидко. Професіонали “СтікерМен” зроблять все швидко і правильно. Рекламні матеріали, які знаходяться в салонах маршруток, довго зберігають презентабельний вигляд, привертають увагу пасажирів.

Має реклама в транспорті Ужгород ряд інших переваг:

  • мобільність;
  • доступні ціни;
  • універсальність;
  • охоплення великого пасажиропотоку;
  • оригінальний дизайн.

В Ужгороді та інших містах громадський транспорт щоденно перевозить тисячі пасажирів. Саме тому реклама в транспорті Ужгород підходить багатьом бізнесменам, а особливо ця послуга буде ефективною для представників середнього і малого бізнесу.

Виготовлення реклами
Виготовлення реклами Ужгород

Якщо ви організовуєте акцію, проводите виставку чи шукаєте персонал в Ужгороді, віддайте перевагу рекламі в транспорті. Існує дуже велика ймовірність того, що ваша пропозиція не залишиться без уваги. Салонна реклама ефективна та результативна.

Послуга спрямована на зацікавлення та заохочення потенційних клієнтів. В Ужгороді можна успішно проводити рекламні кампанії навіть з обмеженим бюджетом. Оптимальним вибором стане ефективна і недорога реклама в транспорті від “СтікерМен”.

Де розміщаємо?

55 маршруток по місту під розміщення реклами

7 міських маршрутів руху

78 приміських автобусів на всіх напрямках

995 000 сукупний місячний пасажиропотік


ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ АБО ЗАЛИШАЙТЕ ЗАЯВКУ НА САЙТІ, МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС!

МАРШРУТИ РУХУ ТРАНСПОРТУ

Маршрутки

345 (1)21011142122


Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

Коментарі

8 коментарів

  1. Привет, делаете ли вы внешнюю рекламу на транспорте в Ужгроде? Если да, то на каком?

  2. Здравствуйте,Марина!

    Да, на маршрутных такси и треллейбусах.

  3. Добрий день.

    Нічого поганого написати про цю компанію не можу, так як все зроблено без браку, в короткий термін, з вигідною ціною

  4. Доброго дня!

    Дуже дякуємо за відгук!

  5. Добрий день! Яка Вартість розміщення листівок у міських маршрутках в Ужгороді?

  6. Доброго дня, Ірина! Надіслала Вам на пошту комерційну пропозицію по розміщенню рекламних листівок в транспорті з цінами!

  7. яка гарантія що рекламу яку ми розмістимо ніхто не повіддирає ?

    ми клеїли в маршрутці і її на другий день хтось зняв(((

    розміщення реклами в транспорті Ужгород відбувається тільки по знайомстві з власниками чи як ?

  8. Наша компанія має угоди зі всіма перевізниками, тому реклама під контролем, завжди перевіряють її наявність та стан. Рекламна листівка друкується на плівці і має яскраве зображення, яке привертає увагу усіх пасажирів.

    Ви клеїли самі чи через рекламну компанію? Якщо самі – то це потрібно робити через рекламні компанії в яких є домовленості.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *