Реклама в транспорті

Реклама в транспорті працює швидко та ефективно 

Маєте сумніви щодо цього? Вам здається, ніби оголошення в громадському транспорті є не досить продуктивними або Ваші листівки можуть зачепити надто активні пасажири? Не хвилюйтеся! Ми знайдемо найкраще рішення, яке допоможе реалізувати ефективну рекламну кампанію.
Згідні, що у Вас можуть з’являтися вагання відносно стабільності реклами, поклеєної в салонах маршрутних таксі, електротранспорту. Проте майстри агенції «СтікерМен», які працюють у сфері рекламного бізнесу понад 10 років, розвіють Ваші сумніви.
В дійсності сучасна реклама в салоні автобуса, маршрутки, тролейбуса, трамвая є перевіреним і надійним способом просування товарів, послуг. Наші постійні клієнти давно переконалися в цьому і неодноразово замовляють у нас салонну рекламу, зокрема коли треба:

  • зацікавити постійних і нових клієнтів знижками, розпродажем, акціями на улюблену продукцію;
  • запросити місцевих і приїжджих на концерт, фестиваль, відкриття нового магазину чи будь-яке інше масове дійство;
  • оперативно знайти персонал – реклама вакансій дуже дієва в транспорті!

Робимо все, щоб Ваша реклама зберігала презентабельний вигляд протягом всієї рекламної кампанії

  1. Гарантія сумлінності. Як тільки рекламні листівки форматів А5, А4, А3 поклеєні, надсилаємо Вам фотографії, що звітують про виконані роботи.
  2. Протягом дії рекламного проекту здійснюємо моніторинг присутності та початкового стану листівок. Після 14 днів пересвідчуємося у наявності реклами. Вас турбують надто активні пасажири, які можуть зняти рекламне повідомлення? Спішимо Вас запевнити: ми працюємо на результат – покращення Вашого бізнесу! Тому регулярно слідкуємо за наявністю реклами. Немає листівки там, де вона мала бути? В такому разі наші працівники її доклеюють. Крім того, за час проведення рекламної кампанії вони обов’язково контролюють якісний стан Вашого рекламного повідомлення.
  3. Розміщуємо рекламу в спеціально відведених частинах транспорту – на рівні очей пасажирів. Так цільовій аудиторії зручно читати і фотографувати оголошення, але аж ніяк не зривати його.
  4. Перед тим, як поклеїти листівки в транспорті, погоджуємо макет реклами з перевізником. Він завжди в курсі, які саме оголошення присутні в салоні його маршрутки чи, наприклад, автобуса. Отож, ви можете бути впевненим у тому, що Ваша реклама в надійних руках.

Втілюйте дієві рекламні проекти разом зі «СтікерМен»!