Реклама в приміських маршрутках

Реклама у приміських маршрутках – Львівська область

Поїздки за місто займають чимало часу. Щоб дістатися до селища, маленького містечка знадобиться від 30 хвилин і більше. Тому реклама в приміських маршрутках Львів вважається дуже затребуваною і актуальною. Її зможуть читати тривалий час, вивчати і роздумувати над змістом. А чим довше людина читає одну і ту ж інформацію, тим краще вона запам’ятовується і відкладається на підсвідомості. У підсумку вона звернеться саме до вашої компанії, коли їй знадобляться банківські, нотаріальні або інші послуги.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Реклама в приміських маршрутках Львів: особливості

Яку інформацію транслює реклама в приміських маршрутках Львова? Найкраще в транспорті просувати ті товари і послуги, якими користується більшість жителів. Наприклад, всі купують в супермаркетах їжу, тому повідомлення про передсвяткові знижки або акції зацікавлять кожного. Те ж саме стосується послуг таксі, якими нерідко користуються мешканці, також затребуваними є автобусні перевезення закордон якими користуються заробітчани, оголошення з пошуку персоналу для місцевих і закордонних підприємств. Також в приміських маршрутках рекламують засоби захисту рослин, насіння або сільськогосподарське приладдя чи інвентар та багато багато інших цікавих та потрібних речей.

Реклама в приміських маршрутках Львівської області здатна поширити інформацію про вашу компанію, щоб вона стала популярною. Також таким способом зручно запрошувати людей на всілякі виставки, фестивалі та концерти, різного роду заходи, які будуть проводитися за містом або в центрі.

Реклама в приміських маршрутках Львів має чимало особливостей, про які потрібно знати кожному. Це:

  • Тривалий час контакту. Їхати за місто завжди довго і виснажливо. Вільний час займе роздивляння оголошень, кольорових банерів, прочитання корисної та цікавої інформації, розміщеної на стінах маршруток.
  • Швидке поширення. У маршрутках їздить чимало людей, тому про вашу компанію або товар за день прочитає і дізнається велика аудиторія.
  • Недорога реклама. Всі бажають заощадити на оголошеннях, але разом з тим прагнуть, щоб інформація досягла до людей і спонукала їх до дій. Реклама в приміських маршрутках Львів відкриває таку можливість.
Реклама в маршрутках

Де ми розміщуємо рекламу

Ми знаємо наскільки важливо для вас охопити потрібну цільову аудиторію тому ми визначили для Вас всі можливі напрямки у Львівській області!

Стрийський напрямок – 60 маршруток

Червоноградський напрямок – 80 маршруток

Мостиський напрямок  – 60 маршруток

Дрогобицький напрямок – 35 маршруток

Бродівський напрямок – 40 маршруток

Самбірський напрямок –  65 маршруток

Жидачівський напрямок – 30 маршруток

Перемишлянський напрямок – 35 маршруток

Радехівський напрямок  – 50 маршруток

Золочівський напрямок – 40 маршруток

Яворівський напрямок  – 50 маршруток

Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

4 коментарі

  1. Реклама Радехів – Львів є у вас? яка кількість і ціна? Хочемо щоб була розміщена реклама в Радехові і околицях, в Радехівських маршрутках.. бачила там деякі оголошення, то ви розміщали ??? Хочу прорекламувати курси манікюру, буде таке актуальне?

  2. Доброго дня! Так, ми розміщали рекламні листівки за даним напрямком. Окрім Радехова, реклама буде охоплювати ще Добротвір та Камʼянку Бузьку. Рекламні листівки в транспорті використовують найчастіше для продажу товару, повідомлення про акції чи виставки, рекламують послуги, та найчастіше їх використовують для пошуку персоналу на різні виробиництва.

    Розмістити вашу реклму послуг буде хорошим варіантом прорекламувати себе та свій бізнес, ознайомити людей з вашими послугами та знайти потенційних покупців даного курсу з манікюру.

    Щоб максимально охопити даний напрямок — рекомендуємо вам взяти наш пакет послуг, він охоплює 50 маршрутних таксі, і вартість його 7500,00 грн в місяць. Робимо все під ключ, розробляємо безкоштовно макет, маємо своє виробництво де друкуємо рекламу, розміщаємо її та надаємо вам фотозвіт про виконану роботу.

  3. Доброго дня, мене звуть Анатолій, я HR-менеджер компанії з виробництва господарських товарів.

    Реклама Мостиська у вас на сайті має 60 маршруток .. які це саме будуть маршрутки? Чи могли б ви мені розписати ці маршрути в Мостиськах, і де буде розміщенна сама наклейка в транспорті…

    Дуже цікавить напрмок на Шегині. Дякую!

  4. Доброго дня, Анатолій!

    Дякуємо за звернення у нашу компанію!)

    Ми надішлемо вам всі маршрути, вони будуть показані на карті та розписані по напрямкам та кількостям.

    Реклама в транспорті буде розміщена на боковому вікні або ж на склі ззаді водія. Напрямок Львів — Шегиці включає в себе 8 маршрутних таксі, згідно нашої пропозиції.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *