Реклама у приміських маршрутках – Волинська область

Недороге розміщення реклами, що приносить максимум користі — нагальна потреба більшості власників підприємств малого та середнього бізнесу. Якнайкраще відповідає цьому запиту реклама в приміських маршрутках Луцьк в громадському транспорті. Вона полягає в розклеюванні яскравих рекламних листівок відповідного змісту в автобусах, тролейбусах, маршрутних таксі, тощо.

Чи є реклама в приміських маршрутках Луцьк вигідною?

Дуже великим попитом користується зараз Волинь реклама, оскільки все більше громадян починає надавати перевагу саме цьому виду транспорту через його зручність та велику кількість існуючих напрямків руху. Це стосується пересування як в самому місті, так і поза його межами.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Майже 190 тисяч мешканців та гостей Луцька користується приміськими маршрутними таксі. Всі ці люди є потенційними клієнтами найрізноманітніших компаній та підприємств міста й області. Власникам залишається лише презентувати свій бізнес цій численній аудиторії.

І це варто зробити, тому що:

  • реклама в приміських маршрутках Луцьк приносить величезний попит при досить невеликих витратах на розміщення;
  • листівки на стінах салону маршрутки читає близько 89% пасажирів;
  • через тривалий час розміщення реклама часто повторюється, що сприяє запамятовуванню змісту оголошень;
  • яскравий дизайн та добре продуманий текст листівок викликають у читача приємні асоціації та формують позитивний образ бренда, компанії.

Отже, реклама в приміських маршрутках Луцьк — це майже 200-тисячна цільова аудиторія, помірні витрати та великий зиск. У ній поєдналися всі найголовніші риси якісного та найбільш бажаного для рекламодавця продукту.

Де замовити рекламу в маршрутних таксі

Недорога Волинь реклама в міському та приміському транспорті — головний напрямок роботи нашої компанії. На цьому ринку ми плідно працюємо вже понад 14 років. За цей час накопичили величезний досвід, збудували та обладнали найсучаснішою технікою власну друкарню, виконали тисячі замовлень.

Нами виготовляється реклама в приміських маршрутках Луцьк за певною схемою, що включає:

  • прийом та обговорення замовлення з клієнтом;
  • розробку макету рекламного оголошення;
  • друк листівок яскравими стійкими фарбами на найкращій плівці;
  • узгодження транспорту та бажаних напрямків руху;
  • розміщення реклами;
  • фотозвіт клієнтові про виконані роботи.

Якщо цікавить найбільш ефективна Волинь реклама, звертайтесь до нас! Ми знаємо, як правильно представити ваш бренд, створити привабливі для читача оголошення та де їх найкраще розмістити. Дзвоніть зараз або залишайте замовлення на сайті! Реклама, що приносить успіх, вже чекає на вас!

№ п/п

 Напрямок руху

1

м. Луцьк- м.Володимир- Волинський

2

 м.Луцьк-м.Горохів

3

м.Луцьк-смт. Іваничі

4

м.Луцьк-м. Камінь-Каширський

5

м. Луцьк- м. Ківерці

6

м. Луцьк-м. Ковель

7

м.Луцьк-смт. Локачі

8

м. Луцьк-смт.Любешів

9

м. Луцьк-м.Любомль

10

м. Луцьк-смт.Маневичі

11

м.Луцьк-смт.Ратне

12

м.Луцьк-м.Рожище

13

м. Луцьк-смт. Стара Вижівка

14

м. Луцьк-смт.Турійськ

15

м.Луцьк-Гаразджа


Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

ТТакож ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

4 коментарі

  1. Добрий день, скажіть будьте добрі, хочу розмістити рекламу про пошук людей на работу.

    Цікавить реклама в Горохові, Локачах і Іваничах, ви там розміщуєте рекламу? Наше підприєство знаходиться в Луцьку і шукаємо в сусідніх район людей на роботу. Хочемо розмістити свої наклейки.

  2. Добрий день, читала що в розміщуєте рекламу в приміських маршрутах Волинської області. Можа у вас замовити рекламу в Шацьку та Любомлі?

    І за скільки часу ви можете розмістити рекламу, мені потрібно на весняний сезон. Не знаю чи встигну, буду вдячна за відподь.

  3. Добрий день Степан, наше рекламне агенство в Луцьку, спеціалізовано займається рекламою в міських та приміських районах

    У всіх районах, в яких ви би хотіли розмісти рекламу ми працюємо. Ще додатково можемо вам запропнувати рекламу в Ківерцях та Рожичі. І якщо вам підійде то можемо зробити рекламу в Маневичах та Рекламу в Ковелі.

    Рекомендуємо вам звернутися до наших спеціалістів вони вас професійно проконсультують і нададуть достовірну інформацію. +380 73 167 36 35

  4. Добрий день Василина, дякуємо за ваше питання. Ми маємо прямі домовленості з перевізниками і можемо розмістити рекламу не тільки в Любомилі та Шацьку, а ще й запропонувати вам рекламу в Старій Вижівці, рекламу в Турійську та рекламу в Володимир Волинську, якщо ви б хотіли охопити більшу територію.

    Термін розміщення реклами 7-10 робочих днів. 

    Якщо бажаєте зробити замовлення, то телефонуйте до наших рекламних консультантів у Луцьку  +380 73 167 36 35 і вони більш детально вас проконсультують.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *