Салонна реклама

Оберіть якісну рекламу свого бренду! 

Для цього достатньо замовити у нас салонну рекламу. Сьогодні це один із найбільш ефективних методів просування товарів, послуг, позитивного іміджу компанії. Крім того, реклама всередині громадського транспорту коштує недорого, а результат гарантує максимальний!
Сучасна реклама в транспорті Львів – це вигідне рішення для тих, хто прагне оперативно:

  • знайти людей на роботу;
  • зацікавити пасажирів навчальними програмами, курсами тощо;
  • привернути увагу нових клієнтів;
  • повідомити цільову аудиторію про нові товари, послуги відомої компанії;
  • запросити львів’ян і гостей міста на спеціальний захід (концерти, фестивалі, тренінги, акції тощо).

Бажаєте реалізувати продуктивну рекламу кампанію? Скористайтеся динамікою, оригінальністю маршрутних таксі, щоб розмістити всередині транспорту своє оголошення, запрошення на роботу, концерт, презентацію тощо.
Це працює ефективно, тому що реклама в маршрутках Львова від наших досвідчених фахівців має чимало плюсів, яких просто-таки не знайдеш в інших рекламних носіях.

Переваги реклами в маршрутних таксі

1. Динамічна рекламна платформа. Салонна реклама не стоїть на місці, а постійно рухається разом із маршруткою багатолюдними вулицями Львова. Це суттєвий плюс, що дозволяє зацікавити максимальну кількість потенційних клієнтів протягом дня!
2. Доступна ціна. Вартість виготовлення та розповсюдження рекламних листівок формату А4, А5 набагато менша, ніж ціна виготовлення рекламного зображення, наприклад, на бігбордах. При цьому позитивний результат від салонної реклами не примусить довго чекати.
3. Можливість вибрати оптимальні маршрути транспорту. Хочете, щоб салонна реклама спрацювала найбільш ефективно? Вибирайте оптимальні транспортні гілки, по яких курсують маршрутні таксі саме з Вашою цільовою аудиторією. Це 100% доступу реклами до потенційних споживачів. Наші персональні менеджери допоможуть підібрати найкращі маршрути, щоб гарантувати найбільшу кількість переглядів Вашої реклами.
4. Регулярний контакт з потенційними споживачами. Зазвичай люди добираються на роботу, навчання тими самими маршрутками. За один день пасажир їздить у громадському транспорті щонайменше 2 рази і перебуває в маршрутному таксі 25-40 хв. Це чимало для того, щоб зацікавити потенційного клієнта новою вакансією, вигідною пропозицією, новою навчальною програмою тощо.
Тож поки Ваші конкуренти думають, як збільшити свої прибутки, Ви вже дієте! Салонна реклама від компанії «СтікерМен» – вигідне рішення для успішного розвитку Вашого бізнесу!