Реклама в транспорті Житомир

Кращі рекламні рішення для Вашого бізнесу в Житомирі

Зацікавлені у продуктивній рекламі з охопленням цільової аудиторії у місті Житомир? Маєте ціль втілити успішну рекламу при обмеженому бюджеті? Спеціалісти рекламної агенції «СтікерМен» підберуть ефективне рішення конкретно під Вашу компанію та цілі Вашої рекламної кампанії!

Якщо необхідно мінімізувати витрати на рекламу, але при цьому не втратити на високих результатах, оптимальний варіант – реклама в транспорті Житомир, усі мешканці обласного центру швидко довідаються про Ваш товар, послугу, вигідну акцію чи анонс важливої події у місті, яку організовує Ваша фірма.

Чому салонна реклама – це вигідно для Вашого бізнесу

  1. Реклама в маршрутках це бюджетний тип реклами. Мінімум витрат на виготовлення та розповсюдження рекламних листівок усередині житомирського громадського транспорту – максимум ефекту.
  2. Це масове покриття міста рекламою. Щодня у житомирських тролейбусах, міських автобусах та маршрутних таксі їздять тисячі місцевих і гостей обласного центру. Згідно з численними дослідженнями, на рекламу всередині громадського транспорту звертають увагу до 80 відсотків пасажирів. Серед них більша половина потенційних споживачів переглядають уважніше зображення, текст. Активний і регулярний пасажиропотік забезпечує глобальне охоплення цільової аудиторії Вашою рекламою.
  3. Це реклама, яка ефективно працює в обмеженому просторі. Обмежений простір – це салони маршруток, автобусів, тролейбусів. В середньому пасажири проводять у громадському транспорті від 25 до 45 хвилин. Їхати на роботу, навчання, інших буденних справах – дії, які повторюються щоденно. Зазвичай панорами за вікном однотипні. Сидіти «в телефоні» теж час від часу набридає. Що робити? Переглядати актуальні вакансії, знижки, акції, інші вигідні пропозиції, які зображені на рекламних листівках у зручних для перегляду точках салону.
  4. Це реклама, яка постійно рухається. Реклама в маршрутках Житомир вигідна ще через те, що паралельно з транспортом перебуває у постійному русі. Динамічна реклама привертає в десятки разів більше уваги потенційних клієнтів, ніж дорога реклама на статичних рекламних носіях.
  5. Це реклама, яка курсує по обраних Вами маршрутах. Ми пропонуємо адресну програму нашим клієнтам, що дозволяє підібрати найкращі напрямки слідування маршруток, автобусів у Житомирі для максимального охоплення саме Вашої цільової аудиторії.  

Будьте першими серед конкурентів – замовляйте у нас популярну та ефективну рекламу в житомирському громадському транспорті!