Реклама в електричках

Зручне місце для Вашої реклами

Це вагони, тамбури залізничного транспорту, який курсує територією України, а також її окремими регіонами. Залізнична транспортна мережа – широке поле діяльності для рекламного бізнесу і чудовий спосіб активізувати своїх клієнтів по максимуму.

Сьогодні реклама в электричках стає все більш популярною, особливо серед представників малого і середнього бізнесу. Адже цей нестандартний формат просування продукції, послуг на ринок здатний охопити максимальну кількість потенційних споживачів.

Рекламні листівки, розміщені всередині залізничного транспорту, мають багато переваг. Скористайтеся ними, щоб реалізувати максимально ефективну рекламну кампанію.

Плюси розміщення реклами в електричках

  • Глобальне покриття регіону рекламою. Про діяльність Вашої компанії найближчим часом довідаються мешканці різних областей України (залежно від маршруту слідування електрички, поїзда).
  • Цілодобовий режим роботи транспорту – довгий контакт з рекламою. Ваша реклама також працює 24 години на добу! В цьому «фішка» залізничного транспорту, яка зіграє на руку для реалізації продуктивної реклами Вашого бізнесу.
  • Максимальне охоплення актуальної для Вас цільової аудиторії. Електропоїздами користуються різні групи населення. Залежно від особливостей продукції, послуг, які Ви рекламуєте, з допомогою цієї реклами можна привернути увагу якнайбільше потенційних споживачів конкретного типу послуг або товарів.   
  • Доступна вартість. Дуже важливий показник, якого немає в багатьох видах реклами. Незважаючи на відносно низьку ціну виготовлення і розповсюдження реклами в електропоїздах, ефективність її досить висока. Перевірено нашими постійними клієнтами.
  • Дуже великий потік пасажирів. Орієнтація на конкретну цільову аудиторію.
  • Широка географія впливу на потенційного споживача + можливість підібрати цікавий для Вашого бізнесу регіон України. Таким чином, салонна реклама Хмельницький або з охопленням іншої області (областей) забезпечить тривалу дію на конкретно вибрану цільову аудиторію.
  • Зручне розміщення рекламних листівок, постерів, плакатів, стікерів. Вашу рекламу точно будуть бачити тисячі пасажирів, а тривале перебування в салоні електрички сприятиме чіткому запам’ятовуванню інформації.  

Звертайтеся в агенцію СтікерМен! Запропонуємо оптимальну рекламу в електричках, поїздах або інших видах транспорту у Вашому регіоні.