Реклама в автобусах

Знайти персонал – легко!

З допомогою салонної реклами від компанії «СтікерМен». Цей вид просування товарів і послуг привертає увагу кожного потенційного клієнта. Розвинена транспортна мережа Львова, Рівного, Луцька, Тернополя, Івано-Франківська, Хмельницького, Ужгорода, Чернівців дозволяє поширювати рекламі оголошення великій кількості людей. Це забезпечує постійний контакт з цільовою аудиторією.

Салонна реклама
Салонна реклама

Треба швидко знайти працівників на роботу? Телефонуйте в агенцію «СтікерМен»! Персональний менеджер підкаже оптимальні маршрути, за якими буде курсувати Ваша реклама.

Салонна реклама дієва скрізь: реклама в трамваях, тролейбусах, маршрутках, автобусах – обирайте транспорт, а ми створимо якісну рекламу та розповсюдимо її всередині динамічного майданчика!

Переваги розміщення оголошень про роботу всередині транспорту

1. Помірна ціна. Листівки, які ми виготовляємо та розповсюджуємо у всіх видах громадського транспорту, коштують значно дешевше, ніж рекламне оголошення на радіо, телебаченні. Зате ефект салонна реклама гарантує моментальний!

Реклама в транспорті
Реклама в транспорті

2. Швидкий доступ до цільової аудиторії. Шукаєте на роботу молодь, робітників чи людей середнього віку? Розкажіть нам про свою цільову аудиторію! Ми врахуємо цей факт і запропонуємо транспорт, в якому Ваша реклама буде працювати найбільш ефективно.

3. Велика кількість переглядів Вашого оголошення. Згідно з даними численних досліджень, 80-85% жителів великих міст щодня користуються громадським транспортом. Серед них 86% пасажирів хоча би декілька разів звертають увагу на салонну рекламу, а 44% реагують на повідомлення під час кожної поїздки. Важливий нюанс: приблизно 60% потенційних клієнтів дивляться не лише на зображення, але й перечитують текст. Отже, інформацію про актуальну вакансію переглянуть десятки тисяч пасажирів, причому неодноразово.

4. Динаміка. Салонна реклама перебуває у постійному русі разом із автобусом, маршрутним таксі, тролейбусом чи трамваєм.

Реклама в транспорті Львів
Реклама в транспорті Львів

5. Позитив: реклама у маршрутках Львів чи іншому обласному центрі Західної України ненав’язлива, чого не скажеш про рекламу на радіо, телебаченні. Адже салонна реклама не відволікає потенційного клієнта від перегляду улюбленого шоу, кіно!

Скоротіть час на пошук персоналу – замовляйте ефективну салонну рекламу в агенції «СтікерМен»!