реклама в транспорті у Львові

Вигідна реклама в транспорті

Реклама в транспорті – це така реклама , яка може за короткий проміжок часу активізувати десятки тисяч потенційних клієнтів, максимально залучати цільову аудиторію до купівлі/користування товарами/послугами саме Вашої фірми.Для того щоб здійснити ефективну рекламну кампанію у будь-якому великому місті Західної України, не потрібно витрачати багато коштів та зусиль!

З цими задачами відмінно справляється сучасна і бюджетна реклама в транспорті від професіоналів «СтікерМену».

  1. Працюємо на ринку транспортної реклами 14 років.
  2. Пропонуємо весь спектр рекламних послуг по виготовленню та розміщенню листівок у тролейбусах, трамваях, маршрутних таксі, автобусах, електричках в обласних західноукраїнських центрах, а також у Житомирі та Вінниці.
  3. Маємо своє виробництво, високоякісні матеріали, сучасне обладнання.
  4. Працюємо з клієнтами безпосередньо, без третіх осіб.
  5. Забезпечуємо швидкий старт рекламної кампанії.
  6. Персональні менеджери консультують наших клієнтів, за потреби, більш детально розповідають про переваги, особливості виконання та реалізації реклами в транспорті, супроводжують рекламний проект від початку до кінця.        
  7. Виготовляємо якісні та ефективні рекламні листівки в транспорті. Є можливість вибрати оптимальні транспортні засоби, а також найкращі маршрути руху транспорту, щоб покрити рекламою якнайбільшу кількість Вашої цільової аудиторії.   

Реклама в транспорті у Вашому місті, ефективність замовлення :

  • цей вид маркетингу поєднує непоєднуване для інших видів реклами – низька ціна – максимальний результат. Дуже зручно та вигідно для представників малого і середнього бізнесу. Тому якщо Вас цікавить реклама дешево і продуктивно – ласкаво просимо до нашої рекламної агенції;
  • салонна реклама працює щодня, без вихідних;
  • гарантує швидкий доступ до потенційних клієнтів;
  • захищена від будь-яких небажаних кліматичних опадів у салонах тролейбусів чи маршруток;
  • забезпечує багаторазові контакти з цільовою аудиторією протягом дня і щодня;
  • салонна реклама є ненав’язливим способом запропонувати товари масового споживання, актуальні вакансії, знижки, розпродажі, будь-які інші послуги, якими часто користуються пасажири маршрутних таксі, автобусів, трамваїв, тролейбусів, електричок.

Фахівці «СтікерМену» радо допоможуть втілити успішні рекламні рішення в життя! Телефонуйте, будемо раді співпраці!