Реклама в транспорті

В ногу з часом разом зі «СтікерМен»!

Бути в курсі всіх знижок, акцій, розпродажу, інших цікавих пропозицій, актуальних вакансій і не лише. Це можливо разом із салонною рекламою у Вашому місті. Рекламні листівки у різних транспортних засобах в десятки разів частіше привертають увагу цільової аудиторії, ніж інші види реклами офлайн.

Замовляйте у нашій рекламній агенції мобільну рекламу в громадському транспорті та отримуйте моментальний фідбек!

Наше агентство реклами пропонує різним бізнесам виготовлення, розміщення та регулярний контроль якості реклами у міських автобусах, міських і приміських маршрутних таксі, тролейбусах, трамваях.

Географія нашої діяльності покриває всі західноукраїнські обласні центри, а також Вінниця, Житомир, Київ, Суми, Полтава, Миколаїв, Черкаси. Залежно від цілей рекламної кампанії можна реалізувати ефективну рекламу Вашого бізнесу, товарів, послуг, іміджу відразу у декількох великих містах Західної України. Це продуктивно та зручно, тому що таким чином є чудова можливість охопити та активізувати максимальну кількість потенційних споживачів.

Чому рекламні листівки в транспорті – це ефективно для Вашої компанії

  1. Це бюджетна та оперативна реклама. Ціна виготовлення та розповсюдження листівок всередині транспортного засобу порівняно невисока, а результат не примусить довго чекати. Адже Ваша реклама в троллейбусах чи в іншому виді громадського транспорту постійно на виду в усіх пасажирів з ранку до вечора.
  2. Це можливість задіяти саме Вашу цільову аудиторію. Залежно від особливостей бізнесу, виду товарів, послуг, які просуває на ринок Ваша фірма, можна підібрати той вид громадського транспорту, яким найчастіше користуються Ваші потенційні клієнти. Максимальне охоплення цільової аудиторії – максимально ефективна реклама!
  3. Це реклама, яка постійно, але не нав’язливо нагадує потенційним споживачам про Вашу продукцію, послуги, вакансію тощо.
  4. Це реклама, яка найкраще працює у таких напрямках:
  • покращення лояльності постійних клієнтів (акції, бонуси, знижки);
  • залучення нових покупців товарів, послуг;
  • швидкий та продуктивний пошук персоналу;
  • проведення масових акцій або подій у місті;
  • запрошення на навчання, курси тощо.

Реклама в різних видах громадського транспорту – це:

  • бюджетно;
  • доступно;
  • продуктивно;
  • оперативно.

Телефонуйте нам та замовляйте дієву рекламу в транспорті!