Салонна реклама в транспорті

Вигідне рішення підприємця – реклама в транспорті Рівне

Плануєте рекламну кампанію у м. Рівне? Ваша ціль – охопити цільову аудиторію по максимуму? Оптимальний вихід – це реклама в транспорті Рівне від агентства «Стікермен»!

Ми пропонуємо виготовлення і розповсюдження рекламних листівок всередині тролейбусів, автобусів, маршрутних таксі, які курсують популярними маршрутами Рівного. Саме тут може бути Ваша цільова аудиторія. Реклама в транспорті Рівне – це поєднання доступної ціни та швидкого результату!

реклама в транспорті рівне
Реклама в транспорті Рівне

Чому краще вибирати рекламу в транспорті Рівне

  1. Вигідне розташування рекламних листівок. Ваша реклама розміщена на рівні очей пасажирів, як сидять (на стіні позаду водія), і тих, які стоять (банерні розтяжки в салонах тролейбусів, автобусів, маршруток). Це зручні місця для того, щоб добре бачити рекламу.   
  2. Тривалий час контакту з рекламним оголошенням. В середньому пасажир перебуває в салоні громадського транспорту від 10 до 40 хвилин. Перші декілька хвилин можна подивитися у вікно, погортати стрічку в мережі. І ще є достатньо часу, щоб ознайомитися з Вашою рекламою, запам’ятати або сфотографувати важливу інформацію (телефон, адреса, пошта тощо).   
  3. Глобальне охоплення Вашої цільової аудиторії. Реклама в тролейбусах Рівне,а також в міських автобусах і маршрутках ефективна для рекламної кампанії. Адже згідно зі статистикою до 87% рівнян і приїжджих користуються громадським транспортом. Щодня і по декілька разів на день. Це десятки тисяч переглядів реклами Вашої продукції, послуг.  
  4. Невеликі витрати на салонну рекламу. Вартість створення і розміщення реклами на стаціонарних бігбордах, сітілайтах значно більша. Рекламні зображення у громадському транспорті дешевші, зате ефект від такої реклами миттєвий! Цьому сприяє динаміка транспорту і значний пасажиропотік.      
  5. Великий потік пасажирів – швидке залучення потенційних споживачів Ваших товарів, послуг. Наприклад, пасажиропотік однієї рівненської маршрутки протягом дня – не менше 1000 осіб. В середньому за місяць потік пасажирів становить 25000 людей.   

Кожен бізнес зацікавлений в ефективній рекламі. Ми пропонуємо Вам саме таку рекламу в салонах рівненського громадського транспорту. Понад 13 років досвіду у створенні й поширенні салонної реклами в обласних центрах Західної України, Вінниці, Житомирі, кваліфікований персонал, якісні матеріали – це гарантія надійності Ваших рекламних інвестицій.

Звертайтеся у рекламне агентство «Стікермен»! Персональний менеджер безкоштовно проконсультує, підкаже оптимальне рішення для успішної реклами Вашого бізнесу.