Реклама в транспорті Ужгород

Вигідна пропозиція для рекламної кампанії в м. Ужгород

Салонна реклама
Салонна реклама

Маршрутні таксі, автобуси – основний та єдиний громадський транспорт в Ужгороді. Його зручно використовувати не тільки в якості транспортного засобу, але й у ролі продуктивного рекламного носія.

Використайте всі переваги динамічного рекламного майданчика, розмістивши всередині міських автобусів і маршруток дієву рекламу своїх товарів, послуг, акцій, знижок, бонусів та інших вигідних пропозицій. Рекламна агенція «СтікерМен» Вам у цьому допоможе!     

Чому розміщення реклами в ужгородському громадському транспорті – це вигідно для Вашого бізнесу

1.Широке покриття міста Вашою рекламою. На сьогодні в обласному центрі Закарпаття функціонує 25 автобусних маршрутів, які переважно обслуговують мікроавтобуси. Транспортні гілки охоплюють багатолюдні вулиці, проспекти, мікрорайони Ужгорода, де кожного дня пересуваються Ваші потенційні споживачі.

2. Регулярна підтримка контакту з рекламним оголошенням. Щодня ужгородський громадський транспорт перевозить приблизно 38 тисяч осіб. Уявіть, скільки переглядів Вашої реклами це забезпечить протягом всієї рекламної кампанії. Отже, реклама Ужгород стане ще більш ефективною, якщо розмістити її всередині маршруток та міських автобусів. Адже салонна реклама – це постійна взаємодія з цільовою аудиторією.    

Реклама в транспорті
Реклама в транспорті

3. Оперативність. Ваша реклама не прихована в газеті, журналі, інтернеті – вона на виду, в зручному для перегляду місці салону автобуса чи маршрутного таксі. Поки пасажир поспішає на роботу, навчання, він має можливість роздивитися Вашу рекламу, а якщо це необхідно – швидко сфотографувати важливу інформацію (телефони, соцмережі, сайт). Крім того, не потрібно чекати, поки потенційні клієнти куплять свіжий номер газети з оголошеннями і натраплять на актуальне повідомлення. Салонна реклама працює в рази швидше та ефективніше!

4. Помірна ціна. Ми об’єднали доступну вартість рекламних послуг і максимальний результат, щоб допомогти Вам реалізувати успішну рекламну кампанію.

Чому замовляти салонну рекламу в агентстві «СтікерМен» – оптимальне рішення для Вашої компанії

  • Працюємо на ринку зовнішньої реклами більше, ніж 13 років. Тривалий досвід посприяв у виробленні найбільш ефективних стратегій реалізації успішних рекламних проектів для багатьох компаній. Допоможемо і Вашій фірмі.  
  • Маємо своє виробництво. Пропонуємо повний цикл виготовлення салонної реклами в автобусах, маршрутних таксі Ужгорода – від безкоштовного створення макету до розміщення всередині транспорту і надання фотозвіту.  
  • Співпрацюємо з Вами напряму, без посередників.
  • Маємо прямі контакти з перевізниками: Ваша реклама в автобусах або маршрутках обласного центру Закарпаття в надійних руках.
  • Гарантуємо надійність та якість виконаних робіт у форматі фотозвіту.

Скористайтеся найкращими пропозиціями виготовлення і розміщення реклами від компанії «СтікерМен»!