Реклама в маршрутках Рівне

Розміщення реклами в маршрутках – ключ до успіху!

Цікавить оперативний пошук персоналу? Пробували різні варіанти, але оптимального так і не знайшли? Тоді реклама в маршрутках саме для Вас! Рекламна агенція «СтікерМен» понад 13 років практикує виготовлення і розповсюдження ефективної реклами підбору працівників, реклама в маршрутках це саме те що Вам потрібно!

Це динамічна реклама, яка гарантує швидкий результат, до того ж – бюджетна, якщо порівнювати її з будь-якими іншими маркетинговими «фішками».

Ще сумніваєтеся? Тоді ласкаво просимо на наш сайт! А про вигоди розміщення реклами в транспорті у Вашому регіоні читайте далі у статті.     

Реклама в маршрутках
Реклама в маршрутках

Громадський транспорт – перевірений рекламний майданчик, в якому ефективно розміщати оголошення про пошук працівників, а також про цікаві пропозиції для масового споживача типу знижок, акцій, розпродажу тощо.

Все, що буде актуальним для більшості жителів великого міста, які щодня їздять у маршрутних таксі, тролейбусах, трамваях, автобусах, – можна і варто подавати у вигляді рекламних листівок всередині транспортних засобів. Така реклама Луцьк або Львів, Рівне, Чернівці, Житомир, Вінниця, Хмельницький, Ужгород, Івано-Франківськ, Тернопіль працює і працює оперативно!

Секрет– у перевагах послуги Реклама в маршрутках

  1. Максимальне залучення цільової аудиторії. Протягом одного дня маршрутка, тролейбус чи, наприклад, автобус проїжджає різними частинами міста – від найбільш віддалених спальних районів через центр до інших точок, де є багато людей. Широке покриття обласного центру рекламою дозволяє активізувати якнайбільшу кількість потенційних клієнтів.
  2. Тривалий контакт з рекламою вакансії. В середньому пасажири їдуть на роботу, навчання, в інших важливих справах від 20 до 40 хв, а у більших містах – до години часу. Маршрути здебільшого ті самі. Пейзажі за вікном одноманітні. Чим себе зайняти? Можна телефоном, але й від нього хочеться відпочити. І тут перед очима вчасно з’являється реклама про пошук персоналу. Це ж саме та інформація, яку шукав пасажир! І не один.
  3. Переконлива статистика. Згідно з даними багатьох досліджень ефективності салонної реклами, хоча би зрідка на вакансію, розміщену всередині громадського транспорту, звертають увагу 90% пасажирів, з яких 46% – під час кожного проїзду!      
  4. Доступна ціна – швидкий ефект. Нема потреби переплачувати за дорогу рекламу в журналах, на телебаченні, радіо чи бігбордах, якщо є оптимальна, бюджетна та справді ефективна реклама в маршрутках Чернівці чи інший регіон, який Вас цікавить, швидко дізнається про актуальну вакансію.  

Дзвоніть у СтікерМен! Кваліфіковані менеджери по роботі з клієнтами запропонують оптимальне рішення та найбільш ефективну адресну програму для Вашої реклами!