Реклама в тролейбусах

Фотографуємо – чесно звітуємо

Погодьтеся: хороша далекоглядна співпраця неможлива без таких людських чеснот, як взаєморозуміння, повага, чесність, порядність та довіра. Саме довіра є фундаментом будь-яких стосунків, зокрема і партнерських.

Наша рекламна компанія, яка успішно функціонує на українському ринку реклами близько 11 років, знає, як зберігати фундамент довіри у цілісності, міцності та надійній формі.

Отож, як? Читайте далі…

img-1870Насправді все просто: якою би діяльністю не займалася людина, гуманні достоїнства завжди залишатимуться в тренді. Незважаючи на обставини чи інші аспекти, дотримання чесності, добропорядності, відмінного виконання своїх обов’язків ніхто не відміняв!

Наша команда знає про це, тому впродовж тривалого часу діяльності на рекламному ринку ми зуміли зарекомендувати себе як рекламне агентство, що викликає довіру та бажання співпрацювати в майбутньому. Ми надамо рекламні послуги якісно і добросовісно!

Вагомий приклад дотримання всіх тонкощів етикету по відношенню до клієнта є одна з послуг, що ми надаємо. Мова йде про фотозвіт реклами в транспорті.

Щоразу, здійснивши поклейку реклами, команда наших спеціалістів фотографує надійно зафіксовані знімки і з їхньою допомогою звітує про виконану роботу. Таким чином замовник може бути спокійним та переконаним, що його реклама знаходиться там, де планувалося. Словом, Ви можете бути впевненими: Ваша реклама в надійних руках!

Фотозвіт є необхідною складовою проведення рекламної кампанії. Адже з допомогою фотографій-доказів ми забезпечуємо нашим клієнтам:

  • якість;
  • надійність;
  • ефективність рекламного повідомлення;
  • тривалість існування реклами;
  • хороші довготривалі партнерські стосунки.

img-1874Ми проводимо фотозвіт поклеєної реклами в транспорті з допомогою якісної техніки, використовуємо надійні фотоапарати, які роблять якісні та чіткі знімки. Фотографії демонструють та фіксують рівень виконаної роботи: в якому виді транспорту, в яких місцях поклеєна реклама тощо.

Роблячи якісні фотозвіти, ми гарантуємо:

  • оперативність;
  • своєчасність;
  • дієвість;
  • ефективність Вашої реклами.

Відтак, наші клієнти завжди залишаються задоволеними рівнем виконання рекламних замовлень. Запрошуємо і Вас до співпраці!

Адже ми якісно фотографуємо – чесно звітуємо!