Реклама в трамваях

Чому реклама в трамваях? Ефективність рекламної продукції великою мірою залежить від способу її подачі потенційному споживачеві пропонованих товарів, робіт і послуг. Немаловажне значення має якість рекламних матеріалів:

  • привертаючий увагу дизайн;
  • якісний друк;
  • привабливі кольори;
  • чіткий шрифт;
  • яскравий акцент на головні ідеї рекламованих товарів і послуг.

Зрозуміло, що перераховані якості досягають мети лише в тих випадках, коли споживач матиме доступ до рекламного продукту. З огляду на це, реклама в трамваях, як і інша реклама в транспорті виявилась надзвичайно продуктивною.

реклама в трамваях Львов
Приклад розміщення реклами

Міста, де є реклама в трамваях

Сьогодні трамвайні лінії функціонують у всіх великих містах України. Зокрема, трамваєм користуються мешканці:

Трамваї курсують також на непідконтрольних Україні територіях, зокрема в Криму та у Донецькій області. Така широка географія свідчить про велику популярність цього виду транспорту. А отже, реклама в трамваях продовжує бути актуальною і має великі перспективи в найближчому майбутньому.

Ефективність реклами в трамваях

Розвинене трамвайна мережа сприяє поширенню нашого рекламного продукту. А це означає, що реклама в транспорті працює дуже ефективно. ЇЇ ефективність підтверджується експертними дослідженнями:

  • Громадським транспортом користуються до 70% мешканців великих міст;
  • 87% пасажирів звертають увагу на рекламні повідомлення;
  • Змістом реклами цікавляться 60% людей, а 45% розглядають рекламні стікери під час кожної поїздки;
  • серед такої великої аудиторії обовязково знаходяться багато людей, які скористаються рекламною інформацією.

Перевагою реклами в трамваях є її постійна присутність серед чисельних пасажирів, які користуються громадським транспортом. Крім того, вона не дорога, а тому доступна для підприємливих людей. Зважаючи на помірну ціну, реклама в трамваях має велике значення, особливо для представників малого та середнього бізнесу.

Замовити рекламу ви можете тут на сайті!

реклама в трамваях
Реклама в транспорті

Наші переваги

Ми працюємо на ринку рекламних продуктів більше 14 років. За цей час ми набули великого досвіду і стали визнаним лідером на території України у сегменті реклами в транспорті. Сьогодні ми впевнено розвиваємо всеукраїнську мережу, у якій реклама в трамваях очолює перелік популярних рекламних продуктів.

Серед наших переваг:

  • використання найновіших технологій у сфері розроблення та виготовлення реклами.
  • якісні матеріали та захисні плівки, завдяки яким реклама в транспорті залишається привабливою тривалий час;
  • яскравий і добірний фотодрук, який привертає увагу споживачів;
  • насичені кольори і оригінальний дизайн.
Друк реклами в трамваях
Друк реклами

Наші експерти досліджують те, як на увагу пасажирів впливають місця розташування стікерів, постерів, наліпок. На основі цих спостережень ми вдосконалили свою роботу. Тому наша креативна реклама в транспорті ненавязливо закликає до вчинення відповідних дій, не дратуючи пасажирів.

Як розмістити рекламу в трамваях у містах України

Якщо вас зацікавила реклама в трамваях – замовляйте її у нас. Ви можете подзвонити до нас в офіс, або залишити заявку на сайті. Скористайтесь послугами консультантів. Вони розрахують для вас вартість реклами, запропонують креативні ідеї для дизайну, нададуть відповіді на всі ваші питання з приводу замовлень.

На ваше замовлення ми організуємо розміщення реклами в трамваях у будь-якому місті України.