Зручний формат – відмінний результат

Західноукраїнська рекламна компанія СтікерМен спеціалізується на виготовленні реклами різних форматів. Залежно від потреб клієнта ми створюємо якісну та дієву рекламу, враховуючи всі особливості товарів чи послуг, які потрібно прорекламувати.

img-1760Протягом тривалого періоду існування рекламної компанії ми встигли перевтілитися у майстрів швидкого й ефективного виготовлення реклами. Відтак якщо у Вас горять терміни, і Ви націлені на потрібний результат, звертайтеся до наших експертів!

Формами рекламного повідомлення, що користуються найбільшим попитом, є наліпки формату А-3, А-4, А-5, постери в спеціальних комірках, банерні розтяжки та інші.

Ми гарантуємо високоякісний друк наклейок, друк оголошень, друк листівок за доступними цінами. Такі формати рекламних повідомлень чудово функціонують у різних видах транспорту.

Адже незаперечний плюс реклами в транспорті – відносно довгий період взаємодії як із замовником, так і з потенційними споживачами. Тому дуже важливо, щоб реклама мала відповідну високоякісну привабливу форму, яка зможе надихати можливих покупців до відповідних дій.

За час служіння рекламній справі наша компанія навчилася гарно, якісно, професійно розробляти найкращі варіації форматів, аби клієнти і потенційні споживачі отримували задоволення та результат від споглядання пропонованої рекламної продукції.

Ми підбираємо найзручніший формат залежно від особливостей товару чи послуги, який рекламуємо. Також компонуємо найоптимальніші форми, розміри, палітру кольорів, шрифти. Всі ці елементи мають вагоме значення для того, щоб привабити якнайбільше потенційних споживачів.

Враховуючи вищезазначені тонкощі, давайте на хвильку згадаємо традиційні реалії сьогодення. Уявимо обідній час пік і багато мешканців великого міста у переповненій маршрутці.

Що робити стурбованому пасажирові, який кудись поспішає і не встигає, бо він, на превеликий жаль чи щастя, застряг у маршрутному таксі? Є безліч варіантів: можна водити пальцем по телефону, нудьгувати, милуватися пейзажами за вікном (але де ж там помилуєшся – довкола – купа транспорту, який теж завис у заторі)… А можна підвести погляд, вгледівши насичено-яскравий формат нашої реклами, що ласкаво запрошує до іншої реальності без метушні та запізнень, налаштовує на позитив і спокій, пропонує придбати-зробити-поїхати-помріяти… що завгодно!

img-1776Працюючи над розробкою того чи іншого формату реклами, ми використовуємо найсучасніші новітні технології, надійний і добірний фотодрук, який попередньо проходить усі етапи кольоропроб. Важливо знати, що кольоропроба необхідна для оцінки якості багатофарбового зображення. Ми завжди акцентуємо увагу на фаховому підході до рекламної справи!

Під час роботи над форматом реклами наші експерти відповідально планують кожен етап, ретельно обдумуючи ряд таких важливих питань, як тема, мотиви, далекоглядність рекламного повідомлення; особливості художнього задуму та оформлення; тип аудиторії; бюджет; спосіб поширення реклами та багато інших тонкощів.

Вагомість правильного вибору формату реклами годі применшити. Приміром, якщо товар чи послуга адресована людям похилого віку, слід пам’ятати про читабельність рекламного повідомлення. Оголошення, листівка, наклейка чи плакат повинні відповідати стандартам комфортного та ефективного сприйняття реклами. Розмір, шрифт, колір, розміщення необхідних елементів – усе має супроводжуватися доцільністю та ефектом легкої перцепції з боку потенційного споживача.

Ми допоможемо Вам підібрати найкращий формат!